Enlightened Equipment Revelation 20F

357,90 394,90 

Paino: 638 g

Muuntelukykyinen retkipeitto! Enlightened Equipment Revelation toimii joustavasti sekä lämpimällä että kylmällä säällä. Avaa jalkopään vetoketju, ja Revelation avautuu tasaiseksi peitoksi. Mainio esimerkiksi lämpimissä autiotuvissa ja kesäretkillä, sillä jalat saa nukkuessa peiton ulkopuolelle viilentymään. Ilman viiletessä jalkopäädyn saa suljettua tiiviisti vetoketjulla ja kiristysnyörillä. Revelation on Enlightened Equipmentin suosituin peittomalli!

Peitto varustettu ominaisuuksilla ja kankailla, jotka ovat huolellisesti valittuja. Untuva peiton sisällä on huippulaatuista.

Enlightened Equipment on retkipeittoihin keskittynyt konkarivalmistaja, ja näitä peittoja onkin paranneltu jo yli viisitoista vuotta.

Enlightened Equipment Revelation 20F

Vihdoin saatavilla myös Suomesta!

Kevennä nukkumisvarusteitasi lämmöstä tinkimättä. Enlightened Equipment Revelation on huippuluokan muunneltavissa oleva retkipeitto, joka avautuu tasaiseksi peitoksi lämpimiin olosuhteisiin. Tasaiseksi avautuva peitto on myös ihana vetää harteille illalla leirissä!

Revelationissa on 50 cm vetoketjulla ja kiristysnyörillä suljettava jalkaosasto. Jalkaosaston saa auki vetoketjun ja kiristysnyörin avaamalla.

Olemme valinneet EE:n laajasta valikoimasta Farlitella myytävään Revelation-versioon juuri ne ominaisuudet jotka itse peitolle haluaisimme: huippuluokan 850 fp untuvatäyte, keveät mutta kestävät 10D kankaat, lämpökaulus ja hyvät kiinnitykset patjaan. Näitä pohdittiin tarkasti, ja uskomme, että tässä on paketti, josta on vaikea panna paremmaksi. Tärkeimpänä ajatuksenamme oli valita peitto, joka on laadukas ja monikäyttöinen investointi pitkällä aikavälillä. Peitto on kevyt, mutta kuitenkin superlämmin.

Tämä 20F -peitto on hyvä valinta Lapin ruskaretkille ja kolmen vuodenajan retkeilyyn pohjoisessa luonnossa. EE ei anna peitoille Comfort -ja Limit lämpöä, mutta oma arviomme arvoille tällä peitolla on Comfort -1 ja Limit -7 C. Paras tapa vertailla peittoja on vertailla niiden untuvan grammamäärää.

Huomio vertaillessasi, että muualla myytävissä EE:n peitoissa ei välttämättä ole lämpökaulusta. Näissä peitoissa on, ja mielestämme se on ehdottomasti hyvä valinta!

Täyte: 850 fp ankanuntuva,  RDS-sertifioitu ja eettisesti tuotettu. Regular/regular -koossa untuvan paino on 456 grammaa, pidemmissä ja leveämmissä hieman enemmän, ja lyhyemmissä vastaavasti vähemmän. Tarkista täytteen tarkka määrä viereisestä taulukosta. Täytteen määrä voi vaihdella -/+3%, sanovat amerikkalaiset juristit.

Paino: 638 g (regular / regular -koko)

Väri: sininen 10D ulkokangas / harmaa 10D sisäkangas.

Ominaisuudet:

  • DWR – vettähylkivä käsittely kankaalla.
  • Uniikit U:n muotoiset untuvalokerot pitävät untuvan siellä missä pitääkin.
  • Lämpökaulus, suljetaan nepparilla ja narulla.
  • Mukana tulee remmit patjaan kiinnittämistä varten (11g per remmi – yksi silmukan mallinen ja toinen suora).
  • Mukana silnylon-pakkauspussi ja säilytyspussi 100% puuvillasta.

Tässä on puhuttu paljon käytöstä kylmissä olosuhteissa, mutta mainittakoon eräs asia vielä: lämpimissä olosuhteissa kuten autiotuvassa tällainen avoin peittohan on ihan paras.

Koot: 

  • 168 -183 cm pitkille normaalivartaloisille: Regular/regular (638 g)
  • Alle 168 cm pitkille normaalivartaloisille: Short / regular (595 g)
  • Isoille vaeltajille 183-198 cm: Long / wide (722 g)

Lisää kokotietoa alla olevassa kuvassa. Slim-kokoa ei ole valikoimissa, koska rehellisesti sanottuna kapeuden osalta äärimmilleen viety retkipeitto on sangen huono idea riippumattoa lukuun ottamatta.

Usein kysytyt kysymykset Revelation-peitosta:

Miten se toimii? – Retkipeitto eliminoi selän alla kasaan painuvan untuvan, joka makuupussissa on turhaa painoa. Käänny peiton sisällä, ei sen kanssa kuten makuupussilla.

Miten peitto kiinnitetään? – Laita remmi patjan ympärille ja kiinnitä peitto remmiin. Toisella remmillä voi säätää alaosan tiiveyttä. Kurkkaa Pads & Straps -video alla!

Mihin lämpötilaan asti tämä oikeasti riittää? – Oma tuntumamme on -2 ja -5 välillä miehille kevytuntuvatakki ja housut jalassa. Naisille nollakeleihin.

Palelevatko varpaat? – Eivät palele, Revelationin jalkaosaston saa suljettua täysin tiiviiksi. Tämä on EE:n ensimmäinen tuote eikä siitä olisi tullut yleisön suosikkia jos se ei toimisi.

Kestääkö 10D kangas? – Kyllä se kestää. Peitto on lisäksi aika suojassa havereilta. Koiran kynnet voivat tehdä poikkeuksen kuten useimpien ultrakevyiden kankaiden kanssa.

No onko tämä nyt hyvä? – On.

 

Paino 638 g (gramma)
Koko

Short / Regular, Regular / Regular, Regular / Wide, Long / Wide

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enlightened Equipment Revelation 20F”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: