Gear Aid Aquasure +SR Shoe Repair

12,90 

Paino: 28 g

10 varastossa

Risat stiflat? Korjaa ne Aquasure +SR:llä. Kengän hajoaminen voi olla kriittinen korjaustarve vaelluksella, sillä ilman kenkiä ei pitkälle pötkitä. Kenkien hajoaminen on myös valitettavan yleistä: vaelluskengistä irtoaa pohja, polkujuoksukenkien kärki alkaa irtoamaan tai keppi lävistää pohjaan aukon. Myös kenkien päälliset ovat suomalaisessa maastossa kovalla koetuksella.

Aquasure +SR on erityisesti kenkien korjaamiseen suunniteltu uretaaniliima. Se kuivuu joustavaksi ja hankausta ja leikkausvoimia hyvin kestäväksi. Tällä korjaat esimerkiksi irronneen pohjan, revenneen päällisen tai kenkään tulleen reiän. Sillä voi myös eheyttää kenkien kuluneita kantoja. Tuubillisella liimaa saa koiran (tai karhun) pureksimasta kengästäkin vielä käyttökelpoisen, mikä vähentää pelkoa haaksirikkoutumisesta erämaahan paljain jaloin. Soveltuu hyvin myös kenkäfiksauksiin kotona skeittareille, polkujuoksijoille, suunnistajille ja muille kenkiään järjestelmällisesti tuhoaville.

Gear Aid Aquasure +SR Shoe Repair

Kenkien korjaukseen tarkoitettu liima, joka korjaa hankalammatkin kenkärikot maastossa. Voidaan käyttää myös hiihtomonoille. Sama liima yhtä hyvin myös muiden kankaiden, kuten esimerkiksi reppujen, makuualustojen ja vaatteiden korjaukseen.

Kengän hajoaminen on valitettavan yleinen ja myös yllättävän hankala korjaustarve retkellä. Rikkinäisellä kengällä ei pitkälle pötkitä, ja monet liimat eivät yksinkertaisesti kestä voimakkaita toistuvia voimia, joita askeleen aikana tapahtuu. Kengän korjaukseen tarvitaan siis hyvä liima. Aquasure +SR on erityisesti kengän korjaukseen suunniteltu liima (SR = shoe repair), jolla onnistuu myös kengän kärkien korjaaminen ja murtuneen kannan rakentaminen. Kestää olosuhteita aina kivikosta koviin pakkasiin.

28 gramman pakkaus.

Kestävä – Sitkeä uretaaniliima kiinnittyy pysyvästi ja kuivuu läpinäkyväksi kumimaiseksi suojaksi

Joustava – Kuivuu joustavaksi paikaksi, joka taipuu askeleen aikana

Hankauksenkestävä – Kestää askeleita ja pysyy kunnossa

Vedenpitävä – Vedenpitävä paikka myös esimerkiksi kumisaappaille, ei irtoa tai halkeile

Monikäyttöinen – Soveltuu hyvin muoville, nahalle, kumille, neopreenille, kanvaskengille ja myös useimmille reppu- ja vaatekankaille

 

Paino 28 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Gear Aid Aquasure +SR Shoe Repair

  1. Teemu A. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Marja (varmistettu kirjoittaja)

    Pitää jos antaa kuivua 24 h.

Lisää arvio

EAN: 21563104158 Tuotetunnus (SKU): GAAQUASURESR Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,