Lawson Equipment Reflective Glowire 2mm

18,60 

Paino: 55 g

Lawson Equipment Reflective Glowire on huippuluokan teltannaru, jossa käytetään maailman parhaimpia kuituja. Lawson valmistaa narut lähes käsityönä pienessä kehräämössään. Tämä takaa sen että laatu on huippuluokkaa. Glowire on Lawsonin suosituin ja tunnetuin tuote.

Glowire on valoa hyvin heijastavaa narua. Siinä on reflektoivaa 3M Scotchlite-kuitua tuplasti sen verran kuin tavallisissa heijastavissa naruissa. Tämän ansiosta naruun ei kompastu pimeällä, ja teltta näkyy kauas sitä pimeässä etsiskeltäessä.

Monesta muusta narusta poiketen Glowire on myös kevyttä. Narujen paino kertaantuu yllättävän suureksi jos kiinnityskohtia on paljon. Ei ole järkevää käyttää puolen kilon tarppia, jonka narut painavat lähes saman verran.

Tuotteen pituus: 15,2 m

Lawson Equipment Reflective Glowire 2mm

Glowire on suunniteltu erittäin vahvaksi, venymättömäksi, heijastamattomaksi ja sotkeentumattomaksi. Tuotteen suunnittelufilosofiana on ollut valmistaa teltannaru, joka ei ole vain vahva, vaan kevyt ja vahvaLisäksi Glowire on miellyttävä solmia ja käyttää, eivätkä narut mene harakanpesäksi tarppia tai telttaa pakattaessa. Solmut pitävät hyvin, ja niiden avaaminen ei vaadi mahdottomia suorituksia.

Glowire venyy hyvin vähän. Paracordin kaltaista pikkuhiljaa muodottomaksi venymistä ei tällä narulla tapahdu.

Suosittelemme ehdottomasti heijastavia naruja telttaan, sillä kompastumisen aiheuttama repeytyminen on varsin yleinen syy rikkoa teltan kangas.

Glowiren manttelin materiaalina on erikoisluja polyester, joka kestää tyypillistä nylon-narua huomattavasti paremmin UV-säteilyä ja siten säilyttää kestävyytensä vuodesta toiseen. Ytimen materiaali on erikoislujaa rinnakkaiskuitua. Narun mantteli ja ydin on sulatettu yhteen.

Suosituksemme on valita 2 mm naru normaaliin käyttöön, ja 2.5 mm naru Lineloc3 -narunkiristimiä käytettäessä, jolloin pieni lisäpaksuus estää narun liukumisen kiristimen läpi.

Ominaisuudet:

 • Vahva
 • Kevyt
 • Heijastava
 • UV-kestävä
 • Vähäinen “muisti”, eli naru ei jää vyyhteämisen jäljiltä sykkyräiseksi.

Tuotteen pituus: 15,2 m

Koko: 2mm, paino 3.64 grammaa per metri,  Vetolujuus: 250 lbs (1.11kN)
Koko: 2.5mm, paino  5.39 grammaa per metri, Vetolujuus: 350 lbs
Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lawsonin narujen osto-opas:

Reflective Glowire: Sopivin valinta huippuluokan teltannaruksi useimmille. Heijastaa ja ehkäisee kompurointeja. Jos epäröit, ota tämä – et pety.

Guywire: Sama kuin Glowire ilma heijastamisominaisuutta. Ota tämä jos haluat hieman edullisemman huippuluokan narun.

Ironwire: Järeä ultra-premium-naru dyneemaytimellä. Valitse tämä mikäli haluat parhaan narun mitä rahalla saa tai suunnittelet retkiä alueille joilla on voimakkaita myrskyjä.

Paino 55 g (gramma)
Väri

Black, Yellow, Orange, Lime

5 arviota tuotteelle Lawson Equipment Reflective Glowire 2mm

 1. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

 2. tapani (varmistettu kirjoittaja)

 3. Lydia (varmistettu kirjoittaja)

  Kelpo naru, kevyt ja helppo solmia.

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 5. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Korvasin tällä Durston-teltan tummanharmaat narut kirkkaammalla värillä, jotta erottuvat paremmin. Loistaa kirkkaasti pimeällä taskulampun valokeilassa. Toimiva naru.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: