Gear Aid Tenacious Tape Silnylon Patches

12,90 

Paino: 14 g

8 varastossa

Mainittakoon heti alkuun, että tämä on uniikki tuote, eikä samanlaista toista ole markkinoilla. Gear Aid Tenacious Tape Silnylon Patches on teippiä, joka on tarkoitettu erityisesti silnylon-kankaan paikkaamiseksi. Tällä siis saat kestävimmän paikan silikonilla käsiteltylle kankaalle, kuten esimerkiksi teltalle tai kuivapussille.

Usein silnylonin korjaaminen on vaikeaa, sillä teippi pysyy siinä huonosti kiinni. Gear Aidin uusi teippi on ratkaisu tähän, sillä ainoana markkinoilla olevana teippinä siinä on käytetty silikonipohjaista liimaa. Tämän ansiosta tämä teippi on paras valinta kriittisiin korjaustarpeisiin esimerkiksi teltoille ja kuivapusseille.

Monet vaeltajat valitsevat tämän tuotteen, kun teltan toimintavarmuus on kriittistä. Kiinnittyy lujasti ja kestää hyvin.

Gear Aid Tenacious Tape Silnylon Patches

Uniikki silikoniliimapinnalla varustettu korjausteippi silnylon-kankaalle. Teltta repesi myrskyssä? Ei hätää, korjaa se tällä teipillä. Monet teipit eivät silnylon-kankaaseen tartu, mutta tämä teippi on tehty juuri siihen käyttötarkoitukseen.

Mukana kaksi paikkaa, jotka ovat kooltaan 7,5 cm x 12,5 cm.

Materiaali: 40D silikonisoitu ripstop-nylon

Kiinnittyy silikonikyllästeisiin kankaisiin, silnyloniin, silpolyyn, nyloniin, polyesteriin, fleeceen, vinyyliin, kumiin, öljyämättömään nahkaan.

Konepesun kestävä 24 tuntia kiinnittämisen jälkeen.

Käyttövinkkejämme:

  • Varmista, että teltta on silnylonia tai silpolya, eli molemmilta puolilta silikonikäsitelty nylonia tai polyesteria. Useimmat laadukkaat teltat ovat tätä materiaalia. Jos teltta on polyuretaanilla käsitelty, siihen soveltuu tavallinen Tenacious Tape, ja korjaus kannattaa tehdä sisäpuolelta. Tämä siksi, että joissakin PU-kyllästetyissä telttakankaissa on ulkopinnalla silikonikäsittely.
  • Silikonipohjaisten sidosaineiden kemiallinen kovettumisaika on pidempi kuin tavallisilla liimoilla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että on parempi, mikäli teippi on paikallaan mahdollisimman pitkään ennen kovaa koetusta. Laita teippi siis paikoilleen mahdollisimman pian, jotta se saa aikaa kiinnittyä hyvin.
  • Lämpö parantaa tarttumista, joten talviolosuhteissa voit hieroa paikkaa kuumalla vedellä täytetyllä kattilalla. Varo kuitenkin, ettei liian kuuma kattila vauroita teltan tekokuitukangasta.
  • Muille kuin silikonikyllästetyille kankaille hyvä teippi on tavallinen Tenacious Tape. Jos mukanasi on silnylon-teltta, onkin järkevää pitää mukana tätä tuotetta teltalle ja tavallista Tenacious Tapea vaatteille ja muille varusteille.
Paino 14 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gear Aid Tenacious Tape Silnylon Patches”

EAN: 21563106701 Tuotetunnus (SKU): GASILNYLONPATCHES Osasto: