Montane Dynamo Pants W’s

118,50 

Paino: 200 g

Kokotaulukko

Montane Dynamo Pants ovat vedenpitävät kevyet kuorihousut retkeilyyn ja polkujuoksuun. Nämä puetaan vaellushousujen päälle, kun alkaa satamaan.

Paino on kevyt 200 g.

Nämä antavat myös mukavasti lämpöä vaellushousujen päälle puettuna, joten kylmänä ruska-aamuna näillä saa helposti buustattua housujen lämpöä, vaikka aamulla ei tullut puettua pitkiä alushousuja. Näitä voi käyttää myös esim. juoksutrikoiden päällä, mikä on erinomainen kombinaatio. Esimerkiksi kylmällä ilmalla ja kosteassa varvikossa trikoiden päälle puetaan kuorihousut, ja auringonpaahteen yllättäessä ne on helppo riisua.

Pitkät 3/4-pituiset sivuvetoketjut helpottavat pukemista ja lämmönsäätelyä.

Montane Dynamo Pants W’s

Dynamo Pantsit ovat superkevyet täysin veden- ja tuulenpitävät kevyet kuorihousut. Suunniteltu vaellukseen, polkujuoksuun ja vuoristossa liikkumiseen. Artikuloidut polvet parantavat housujen liikkuvuutta. Valmistettu PERTEX® Shield™ -kuorikankaasta, joka on hengittävä ja vedenpitävä. Saumat on täysin teipattu, ja saumateippi on suunniteltu pientä pakkautuvuutta silmällä pitäen. Suunnittelussa ei ole tehty kompromissejä. Dynamo Pantsit jatkavat Montanen innovatiivista linjaa: valmistetaan minimalistisia mutta erittäin luotettavia varusteita, jotka mahtuvat mukaan pienimpäänkin reppuun.

Yksi suosikkiominaisuuksistamme näissä housuissa on tarralla kaventuvat lahkeet. Housut voi siis pukea kengät jalassa, mutta ylimääräisen kankaan saa kurottua näppärällä tarralla kapeammaksi lahkeeksi. Näin tyypillinen hulmuaminen ja suhiseminen kuorihousujen kanssa ei ole näillä housuilla ongelma.

Rakenne

  • PERTEX® SHIELD
  • 40 denierin kestävä kangas

Ominaisuudet

  • Mikroteipatut saumat
  • Joustava vyötärö säätönarulla
  • Artikuloidut polvet korkeita askelluksia varten
  • 3/4 -pituinen YKK -vetoketju
  • Tarralla kaventuvat lahkeet
  • Heijastavat yksityiskohdat

Paino: 200 g

Väri: musta

Paino 200 g (gramma)
Koko

XS (8), S (10), M (12), L (14)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Montane Dynamo Pants W’s”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: