Pa’lante Grid Fleece Hoody

119,00 

Paino: 289 g

Rokkaa Pa’lanten fleeceä. Hengittävä ja nopeasti kuivuva fleece on suunniteltu vaeltamiseen. Fleece on kevyemmästä päästä, ja sopii mainiosti sekä väli- että aluskerrokseksi. Peukalonreiät auttavat pitämään ranteen lämpimänä ja kengurutasku on hyödyllinen käsien lämmittämiseen ja esimerkiksi hanskojen kuivaamiseen.

1/4 -pituinen vetoketju ja huppu helpottavat lämpötilan säätelyä lennosta.

Suunniteltu repun kanssa käytettäväksi, ei lantiovyön alla painavia vetoketjuja.

Pa’lante Grid Fleece Hoody

Vohvelifleece vaelluskäyttöön. Tekninen, hyvännäköinen ja ajaton vaatekappale sopii paitsi vaellukseen, myös moneen muuhun ulkoilma-aktiviteetteihin. Erittäin nopeasti kuivuva 100% polyesterpitoisuuden vuoksi – tässä ei siis ole yhtään vettä pidättävää elastaania. Leikkauskin on tämän vuoksi väljempi kuin sporttisemmissa ninjapaidoissa.

Näitä ei ihan heti tule vastaan, sillä näitä ei Euroopasta saa muilta kuin meiltä. Myydään vain harvoille ja valituille, eli sinulle.

Pa’lanten tarinaPa’lanten tarina alkoi Simple Pack -repusta, jonka taustalla olivat Andrew Bentz ja ultrakevyen vaelluksen legenda John Zahorian. Zahorian tunnetaan nopeusennätystensä ja kymmenientuhansien vaelluskilometriensä lisäksi taiteellisemmasta puolestaan, johon kuuluvat musiikin ja elokuvien teko sekä ajoittain oikukas katoaminen sosiaalisen median valokeilasta. Bentzin ja Zahorianin autotallissa ompelemasta repusta tuli kroonisesti loppuunmyyty klassikko. Pa’lantesta tuli hypen saattelemena kulttimerkki tavalla, jollaista on aiemmin nähty lähinnä katumuodin parissa. Nykyään Bentz jatkaa Pa’lanten toiminnan johtajana.

Materiaali: 100% polyester grid fleece

Unisex-koot

 • XS: 263 g
 • S: 280 g
 • M: 289 g
 • L: 309 g
 • XL: 343 g
Paino 289 g (gramma)
Koko

XS, S, M, L, XL

Väri

Chartreuse, Blue

2 arviota tuotteelle Pa’lante Grid Fleece Hoody

 1. Niklas (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, sopivan lämmin ja hengittävä. Toimi Hetta-Pallas reitillä hyvin lisäsuojana tuulisilla ja aurinkoisilla tuntureilla. Hyvä tuote ja merkistä plussaa! Harmittaa vain että hukkasin mukana tulleen tarran 😄

  Tilasin koon M mikä juuri sopiva. Ei haittaisi jos. Olisi hieman väljempikin. Hihat hieman pitkät kun ei vedettynä kämmenen ylle, mutta ei ongelma. Olen 175km ja vaelluksen jälkeen 83kg

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,