Montane Protium Lite Hoodie M’s

89,90 

Paino: 225 g

Kokotaulukko

Manttelinperijä supersuositulle Allez Micro Hoodie -paidalle, Protium Lite on uusin versio Montanen monikäyttöisestä ultrakevyestä vohvelifleecestä. Protium Lite on edeltäjäänsä aavistuksen lämpimämpi, joten sillä mennään vielä muutaman lämpöasteen kylmempään ennen lisäkerrosta. Muuten ominaisuudet ovat samanlaiset: ohut, hengittävä ja kosteutta erinomaisesti siirtävä vaellusfleece, joka toimii tuulenpitävän takin kanssa aluskerroksena lähes jokaisessa säässä joita kolmen vuodenajan vaelluksella tulee vastaan.

Protium Lite toimii sekä aluskerroksena ja välikerroksena. Itse käytämme tätä ehkä 80% aluskerroksena suoraan ihoa vasten ja 20% välikerroksena esimerkiksi ohuen merinopaidan päällä. Tämä toimii usein vaelluksen ainoana mukana olevana paitana: supernopean kuivumisen ansiosta se on lähes aina nukkumaan käydessä kuiva.

Kokeile itse – tästä tulee suosituin paitasi vaellukselle!

Montane Protium Lite Hoodie M’s

Montane Protium Lite Hoodie on ultrakevyt vohvelifleece joka on sopivaakin sopivampi vaelluspaidaksi. Monet vaeltajat ovat siirtyneet käyttämään tämän kaltaista paitaa tuulitakin kanssa, koska kerrosten määrä ja niiden vaihtelu vähenee, eli toisin sanoen yksi paita ja takki riittää useimpiin olosuhteisiin. Protium Lite toimii suurella lämpötila-alueella avoimen rakenteensa ansiosta. Käytä sitä näin:

 • Kuuma ilma: Käytä pelkkää paitaa
 • Kylmä ilma: Pue päälle tuulitakki, avaa takin vetoketju
 • Kylmä ilma, tuuli: Pue päälle tuulitakki, sulje takin vetoketju, käytä huppuja
 • Jäätävä ilma: Sama kuin yllä ohuen lisäkerroksen kanssa (Protium Lite toimii hyvin myös tuplattuna)

Protium Liten kangas siirtää kosteutta iholta vaatteen ulkopinnalle ja kuivuu erittäin nopeasti. Vain sisäpuolen tassut koskettavat ihoa, joten vaate tuntuu märkänäkin hyvältä ihoa vasten. Vohvelirakenteen ansiosta se hengittää reilusti.

Polygiene-käsittely takaa, että Protium Lite pysyy hajuttomana pitkään. Meillä on pitkä kokemus Polygiene-käsitellyistä paidasta, ja ne oikeasti pitävät hajut loitolla hyvin.

Jos käytät paitaa välikerroksena, on se rinkassa ultrakevyt ja pieneen tilaan pakkautuva.

Ominaisuudet:

 • Joustava Thermo Grid -vohvelifleece
 • Hankaamattomat saumat
 • Istuva huppu
 • Polygiene-hajunestokäsittely

Paita on varsin monikäyttöinen myös muissa ulkoilulajeissa, kuten ulkoilussa, kiipeilyssä, hiihdossa, melonnassa, kylmän kelin polkujuoksuilla ja kaikessa aktiiviliikunnassa missä tarvitaan edistynyttä teknistä paitaa suomalaisiin viileisiin olosuhteisiin.

Tuotteen mitoitus on slimmi – jos harkitset kahden koon välillä, valitse isompi.

Materiaali: 92% Polyesteri, 8% Elastaani

Paino 225 g (gramma)
Väri

Acer Red, Slate

Koko

S, M, L, XL, XXL

6 arviota tuotteelle Montane Protium Lite Hoodie M’s

 1. Pekka T. (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, lämmin.

 2. Panu Pohjola (varmistettu kirjoittaja)

  Vuosia käyttänyt merinovillaa, mutta tämä kyllä ajoi ohi. Lyhyen kokemuksen mukaan minulle mullistava tuote. Kuivuu nopeasti, lämmin, eikä ala haisemaan. Huputon olisi monikäyttöinen arjessakin ja tämän päälle toisena. Toivelistalle.

 3. Mika P. (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt ja lämmin.

 4. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Pienet koot. Palautettu, niin ei voi enempää ottaa kantaa.

 5. Tuomo (varmistettu kirjoittaja)

  Välikerroksena lämmittää lähes yhtä hyvin kuin tuplasti painavampi merinohuppari, kuivuu nopeasti ja tuntuu ihoa vasten miellyttävältä.

 6. Taina (varmistettu kirjoittaja)

  Lämmin ja erittäin mukava päällä. Ei alkanut haisemaan viikon vaelluksella.
  Kuvasta poiketen on vetoketju alas asti ja vetoketjulliset taskut sivuilla.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle