Platypus Quickdraw pelkkä suodatin

53,90 

Paino: 63 g

Lännen nopein! Platypus Quickdraw on noussut julkistuksensa jälkeen pitkän matkan vaeltajien suosikkisuodattimeksi ja hyvästä syystä. Sen erottaa muista vedensuodattimista kahden ominaisuuden ainutlaatuinen yhdistelmä: nopea virtaus ja helppo takaisinhuuhtelu.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että vettä ei tarvitse puristaa suodattimen läpi hiki hatussa, vaan puhdasta vettä lorisee iloisella vauhdilla janoiseen suuhun. Takaisinhuuhtelu mahdollistaa suodattimen puhdistamisen siihen kertyneistä epäpuhtauksista, mikä palauttaa virtausnopeuden ja lisää varmatoimisuutta.

Quickdraw on suunniteltu sopimaan moniin erityyppiisiin pulloihin tuplakierteensä ansiosta.

Mikäli etsit hyvää vedensuodatinta, valitse tämä. Se on mielestämme tämän hetken ykkössuodatin, etkä tule pettymään.

Platypus Quickdraw pelkkä suodatin

Nopea, kevyt, helppo ja luotettava. Paras suodatin retkeilijälle! Takaa nopeasti saatavilla oleva puhdas vesi retkelläsi Platypus Quickdraw-vedensuodattimella.

Quickdraw pohjautuu Platypusin vuosikymmenten kokemukseen vedensuodattamisesta. Quickdraw tekee suodattamisesta kompaktia ja helppoa – purista vain vesi suodattimen läpi.  Ainoastaan 63 gramman painolla saat 3 litran suodatusnopeuden minuutissa, joten vesi tulee mukavalla vauhdilla suodattimen läpi.

Tähän pakettiin sisältyy pelkkä suodatin, osta pullo erikseen. Quickdraw sopii joustavasti monenlaisiin 28 mm kierteellä oleviin pulloihin, kuten Platypusin, CNOCin, Everenew:n, virvoitusjuomapulloihin tai Smartwater-pulloihin. Tämän mahdollistaa kaksikierteinen suunnittelu, joka on suunniteltu mahdollisimman yhteensopivaksi useiden eri pullomallien kanssa.

Suodattimen voi puhdistaa joko ravistelemalla sitä, tai voit tehdä takaisinhuuhtelun ilman työkaluja myös maastossa. Takaisinhuuhtelu palauttaa nopean virtausnopeuden.

Quickdraw:n toimivuuden voi varmistaa maastossa nerokkaalla eheystestillä yrittämällä puristaa ilmaa sen läpi. Testin avulla voit varmistua suodattimen toimimisen mikäli olet esimerkiksi unohtanut sen reppuun pakkasyön ajaksi. Näin voit varmistua aina siitä, ettei läpi tule mitään mitä ei pitäisikään!

 • Ultrakevyt ja kompakti: Suodatin painaa ainoastaan 63 g ja pakkautuu pieneen tilaan.
 • Rakenna oma järjestelmäsi: I/O-tuplakierre mahdollistaa monien erilaisten pullojen käytön suodattimen kanssa.
 • Supernopea virtaus: Ontelokuitusuodatin suodattaa jopa 3 litraa vettä minuutissa.
 • Helppo ja tehokas puhdistus: Ravista puhtaaksi tai takaisinhuuhtele ilman työkaluja. Näin saat hyvän virtausnopeuden koko retken ajaksi.
 • Kestävä ja tarkoin mietitty suunnittelu: Korkit kiinnittyvät tiukasti, joten voit ottaa suodattimen makuupussiin turvaan pakkaselta. Suodattimen ulkopinta on suunniteltu niin, ettei se kerää roskaa.
 • Tehokas: Jokainen suodatin on yksittäin testattu, ja ne täyttävät EPA:n ja NSF:n ohjeistukset puhdistaen 99.9999% bakteereista ja 99.9 alkueläimistä, kuten Giardia, Cryptosporidium, E. coli, salmonella ja kolera.

Elinikä: 1000 litraa

Paino: 63 g

Omat vinkkimme: Pulloa täytettäessä on hyvä pitää suodattimen ja puhtaan veden pullon välissä pieni ilmarako, jotta vesi ei purskahda paineen takia. Säilytä suodatin öisin makuupussissa, sillä jäätyminen voi rikkoa suodattimen. Ohjekirja kannattaa lukaista erityisesti säilyttämisen osalta: suodattimen läpi kannattaa ruiskuttaa hieman kloorattua vettä ennen säilytystä, jotta minimoidaan riski sen sisälle kasvavista mikrobeista.

 

 

 

Paino 63 g (gramma)
Väri

Green

2 arviota tuotteelle Platypus Quickdraw pelkkä suodatin

 1. Pekka T. (varmistettu kirjoittaja)

  Painoa tulee n. 30 g lisää kun vettyy. Eka yksilöstä ei tullut vesi kunnolla läpi ja Ossi vaihtoi, asiakaspalvelusta täydet pisteet. Toinen toimii kotitestissä, mutta ei siitäkään taida 3 l minuutissa tulla. Riittävästi kyllä. Pitää katsoa tämä uudelleen syksyllä, sitten kun on enemmän kokemusta. Nyt aluksi neljä tähteä. Sopii moniin pulloihin. Tätä ei saa kiristää kovin tiukkaan, muuten tiiviste menee ruttuun, kestää kyllä senkin.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä vedensuodatin. Kannoin mukana tyhjää 0,5 litran virvoitusjuomapulloa johon laitoin tämän suodattimen ja join suoraan siitä. ( en kanna vettä mukana )

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): PLATYQUICKDRAWFILTERONLY Osasto: Avainsanat tuotteelle ,