Platypus Quickdraw System 1L

68,90 

Paino: 95 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Lännen nopein! Platypus Quickdraw on noussut julkistuksensa jälkeen pitkän matkan vaeltajien suosikkisuodattimeksi ja hyvästä syystä. Sen erottaa muista vedensuodattimista kahden ominaisuuden ainutlaatuinen yhdistelmä: nopea virtaus ja helppo takaisinhuuhtelu.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että vettä ei tarvitse puristaa suodattimen läpi hiki hatussa, vaan puhdasta vettä lorisee iloisella vauhdilla janoiseen suuhun. Takaisinhuuhtelu mahdollistaa suodattimen puhdistamisen siihen kertyneistä epäpuhtauksista, mikä palauttaa virtausnopeuden ja lisää varmatoimisuutta.

Quickdraw on suunniteltu sopimaan moniin erityyppiisiin pulloihin tuplakierteensä ansiosta.

Mikäli etsit hyvää vedensuodatinta, valitse tämä. Se on mielestämme tämän hetken ykkössuodatin, etkä tule pettymään.

Platypus Quickdraw System 1L

Nopea, kevyt, helppo ja luotettava. Paras suodatin retkeilijälle! Takaa nopeasti saatavilla oleva puhdas vesi retkelläsi Platypus Quickdraw-vedensuodattimella.

Quickdraw pohjautuu Platypusin vuosikymmenten kokemukseen vedensuodattamisesta. Quickdraw tekee suodattamisesta kompaktia ja helppoa – purista vain vesi suodattimen läpi. Helppo järjestelmä koostuu kahdesta osasta: kestävä ja laadukas 1 litran Quickdraw-pehmopullo, ja ontelokuiduista koostuva suodatin. Ainoastaan 95 gramman painolla saat 3 litran suodatusnopeuden minuutissa, joten vesi tulee mukavalla vauhdilla suodattimen läpi.

Suodattimen voi puhdistaa joko ravistelemalla sitä, tai voit tehdä takaisinhuuhtelun ilman työkaluja myös maastossa. Takaisinhuuhtelu palauttaa nopean virtausnopeuden.

Quickdraw sopii joustavasti monenlaisiin 28 mm kierteellä oleviin pulloihin, kuten Platypusin, CNOCin ja Everenew:n pehmopulloihin, virvoitusjuomapulloihin tai Smartwater-pulloihin. Tämän mahdollistaa kaksikierteinen suunnittelu, joka on suunniteltu mahdollisimman yhteensopivaksi useiden eri pullomallien kanssa.

Quickdraw:n toimivuuden voi varmistaa maastossa nerokkaalla eheystestillä yrittämällä puristaa ilmaa sen läpi. Testin avulla voit varmistua suodattimen toimimisen mikäli olet esimerkiksi unohtanut sen reppuun pakkasyön ajaksi. Näin voit varmistua aina siitä, ettei läpi tule mitään mitä ei pitäisikään!

  • Ultrakevyt ja kompakti: Koko suodatinjärjestelmä (suodatin ja pehmopullo) painaa ainoastaan 95 g, ja pakkautuu T-paitaa pienempään tilaan.
  • Laadukas pullo: Platypusin pehmopulloja käyttäneet tietävät niiden laadun. Kolmikerrosmateriaalista valmistettu litran pullo on kestävä, suurella suuaukolla varustettu, eikä siinä ole muovin makua.
  • Rakenna oma järjestelmäsi: I/O-tuplakierre mahdollistaa monien erilaisten pullojen käytön suodattimen kanssa.
  • Supernopea virtaus: Ontelokuitusuodatin suodattaa jopa 3 litraa vettä minuutissa.
  • Helppo ja tehokas puhdistus: Ravista puhtaaksi tai takaisinhuuhtele ilman työkaluja. Näin saat hyvän virtausnopeuden koko retken ajaksi.
  • Kestävä ja tarkoin mietitty suunnittelu: Korkit kiinnittyvät tiukasti, joten voit ottaa suodattimen makuupussiin turvaan pakkaselta. Suodattimen ulkopinta on suunniteltu niin, ettei se kerää roskaa.
  • Tehokas: Jokainen suodatin on yksittäin testattu, ja ne täyttävät EPA:n ja NSF:n ohjeistukset puhdistaen 99.9999% bakteereista ja 99.9 alkueläimistä, kuten Giardia, Cryptosporidium, E. coli, salmonella ja kolera.

Elinikä: 1000 litraa

Paino: 63 g (suodatin) + 32 g (pullo) = 95 g

Omat vinkkimme: Pulloa täytettäessä on hyvä pitää suodattimen ja puhtaan veden pullon välissä pieni ilmarako, jotta vesi ei purskahda paineen takia. Säilytä suodatin öisin makuupussissa, sillä jäätyminen voi rikkoa suodattimen. Ohjekirja kannattaa lukaista erityisesti säilyttämisen osalta: suodattimen läpi kannattaa ruiskuttaa hieman kloorattua vettä ennen säilytystä, jotta minimoidaan riski sen sisälle kasvavista mikrobeista.

 

 

Paino 95 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Platypus Quickdraw System 1L

  1. Katariina (varmistettu kirjoittaja)

    Laadukkaan oloinen, helppo käyttöinen. Olisi vaan kannattanut ostaa isompi koko.

Lisää arvio

EAN: 040818114599 Tuotetunnus (SKU): PLATYQUICKDRAW1L Osasto: