Lightload Towels

5,90 9,90 

Paino: 9 g

Lightload Towelsit ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja imukykyisiä retkipyyhkeitä. Lightload Towelsit imevät jopa kymmenen kertaa oman painonsa verran vettä. Materiaali näissä pyyhkeissä on kasvipohjainen Lyocell. Se imee itseensä vettä enemmän kuin puuvilla, joten kevytkin pyyhe kuivaa hyvin. Ohuen kankaan ja materiaalin ansiosta pyyhe kuivaa nopeasti.

Lightload Towelsit on pakattu supertiiviiseen kiekkoon, joten ensimmäistä kertaa nämä käytännössä katoavat reppuun, mutta ei pakkauskoko kovin iso ole tämänkään jälkeen. Lisää tilkka vettä, ja pyyhe turpoaa tavalliseen kokoonsa!

Lightload Towels

Retkipyyhkeitä ultrakevyestä ja imukykyisestä kankaasta. Hyvin pieni pakkauskoko ja nopeasti kuivuva Lyocell-materiaali. Kun pyyhe on imenyt itsensä kylläiseksi, sen voi helposti vääntää kuivaksi, jolloin pienelläkin pyyhkeellä kuivaa helposti koko kropan.

Pienelle pyyhkeelle on paljon käyttöä retkeilijän varusteissa:

  • Pesupyyhe
  • Teltan kuivaaminen kondensaatiosta
  • Kattilan kuivaaminen ennen rinkkaan laittoa
  • Veden esisuodatus
  • Materiaali haavasidokseen (huomattavan imukykyinen – näitä kannattaa pitää EA-pussissa mukana)
  • Huivi niskan palamista estämään

Kuivana Lightload Towelsit ovat mainio hätäsytyke, ja vaseliiniin yhdistettynä suorastaan erinomainen. Tämänkin takia ainakin yksi pieni Lightload kannattaa pitää kaiken varalta mukana, sillä siitä on niin moneen käyttötarkoitukseen selviytymisessä, ensiavussa ja hygieniassa.

Konepestävä, joskin käsinpesulla pyyhkeet kestävät pidempään käytössä nukkaantumatta ja rispaantumatta. Lightload-pyyhkeet ovat yllättävän kestäviä ohueksi kankaaksi.

Pyyhkeitä on saatavissa kolmessa koossa:

  1. 30 x 30 cm (3 kpl pakkaus), 9 g / kpl
  2. 30 x 60 cm (3 kpl pakkaus), 18 g / kpl
  3. 90 x 150 cm (rantapyyhe-koko), 141 g

Materiaali: Lyocell

Paino 9 g (gramma)
Koko

3-pack 30 x 30 cm, 3-pack, 30 x 60 cm, XL 90 x 150 cm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: