SOTO Helix Coffee Maker

14,90 

Paino: 46 g

7 varastossa

Ilman, kofeiinipillerit, pikakahvi, oikea kahvi. Tässä pääpiirteittäin vaeltajan kofeiininsaantitavat nautinnon mukaan nousevassa järjestyksessä. Nokipannukahvi on tietysti ikonisin kaikista, mutta on repun painoa ajattelevalle usein liian raskas ja vaatii lisäksi tulet. SOTO Helix Coffee Maker asettuu oivalliseen asemaan painon, kätevyyden ja nautinnon suhteen. Kyseessä on kevyt ja kokoonpainuva teräksinen suppilo suodatinkahvia varten, jolla keittelee ihan oikean kupin oikeaa kahvia. Kylmänä aamuna erämaassa ei kauheasti parempaa nautintoa voi kuvitella!

SOTO Helix Coffee Maker käyttää 02-koon suodattimia, joita tulee mukana pakkauksessa. Ne eivät toki pitkälle riitä, joten suosittelemme Harion V60 02- tai 01-koon kartiomallisia suodattimia, joita moni verkkokauppa myy. Toki marketin perinteisen suodattimen voi myös taitella Helixiin sopivaksi.

Itse kahvin tekoon tarvitset Helix Coffee Makerin lisäksi siis suodattimia, keinon kuumentaa vettä, kattilan, mukin ja tietysti suodatinkeittimelle sopivaa kahvia. Kuumenna vesi kattilassa. Vettä voi kuumentaa hivenen ylimääräistä ja kaataa sitä ensin Helixiin asetetun suodattimen läpi mukiin, jotta suodatin kostuu ja muki lämpenee. Sitten kahvit Helixiin, Helix mukin päälle ja kuuma vesi norona kahvin päälle parissa-kolmessa erässä. Ja sitten naatitaan! Vaikka houkutus jättää purut kivenkoloon on suuri niin muistetaan, etteivät ne erämaahan kuulu ja pakataan ne muiden roskien mukana reppuun.

Helix Coffee Maker soveltuu 1-2 henkilön kahvimäärälle. Myyntipakkaukseen kuuluu Helix Coffee Makerin lisäksi nylonista valmistettu kuljetuspussi sekä 10 kappaletta 02-koon kartiosuodattimia.

Tekniset tiedot:

 • Paino: 46 g
 • Mitat: 135 mm x 120 mm (kuljetuspussi)
 • Materiaalit: ruostumaton teräs, nylon (kuljetuspussi)
Paino 46 g (gramma)

3 arviota tuotteelle SOTO Helix Coffee Maker

 1. Paavo (varmistettu kirjoittaja)

  Mainio peli. Suodattimia vaikea löytää muualta kuin verkkokaupasta.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pohjareikä saisi olla taivutettu hieman pienemmäksi (korjaantui omilla pihdeillä) suodatinpussi meinaa pudota läpi märkänä, voi olla myös harjoituksen puutetta, testattu vasta 2 reissulla. Muuten superhyvä ja kevyt! Ja menee tosi littanaksi.

 3. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on käytössä joka päivä kotonakin ja saa paremmat kahvit kuin keittimellä tehtyä. Voi käyttää ihan tavallisia suodattimia kunhan pohjasta taittelee hieman enemmän. Eikä ole pelkoa mikromuovista tai kemikaaleista juomassa. Vahva suositus

Lisää arvio

EAN: 4953571096001 Tuotetunnus (SKU): SOTOHELI Osasto: Avainsanat tuotteelle ,