Toaks 1100 ml titaanikattila paistinpannukannella

50,90 

Paino: 159 g

2 varastossa

Sopiva yhden hengen eräkeittiö titaanista. Toaksin 1100 ml titaanikattila paistinpannukannella on kätevän kokoinen yhden hengen reiluihin annoksiin. Erinomaiseksi sen tekee paistinpannukansi, joita harvassa tämän kokoisessa kattilassa on.

Kansi soveltuu paitsi kevyeen paistamiseen (häränsilmä, pekoni, pienet kalafileet), myös keittämiseen. Tässä tuleekin vinkkivitonen tälle kattilalle: keitä aamupuuro isolla kattilalla, ja anna sen hautua samalla kun keität kahvivettä kannella! Myös teekupposellisen keittäminen onnistuu kätevästi kannen avulla. Sen hyvän muodon ansiosta voi kuksan jopa jättää painon säästämiseksi pois, ja hörppiä kuumat juomansa erähenkisesti pannusta.

Kannen laakean muodon ansiosta juoma jäähtyy kiehuvasta sopivan lämpimäksi pian, ja höyryää mukavasti valokuvissa.

 

Paistinpannukannella varustettu keskikokoinen titaanikattila Toaksilta. Sopiva yhden hengen isoihin ruokailuihin, tai toisaalta kattilalla keittää vedet kahden vaeltajan retkiruokapusseihin. Paistinpannukansi lisää kattilan monikäyttöisyyttä.

Kattilan sisään mahtuu 200 gramman kaasupatruuna.

  • Paino: 159 g
  • Tilavuus: 1100 ml
  • Kannen tilavuus: noin 285 ml

Mitat:

Kattila:115mm (halkaisija) x 110 mm (korkeus)

Paistinpannu: 110mm (halkaisija) x 30mm (korkeus)

Omat vinkkimme: Titaanisten paistinpannujen kanssa kannattaa käyttää reilusti rasvaa ja paistaa miedolla lämmöllä, koska ne ovat melko ohuita. Parhaimmillaan paistinpannu on häränsilmän rauhallisessa paistamisessa, ja myös pekoni onnistuu. Hitaasti hyvä tulee.

Paino 159 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Toaks 1100 ml titaanikattila paistinpannukannella

  1. Timo-Petri H. (varmistettu kirjoittaja)

    Ainakin veden keittämiseen pätevä. Kevyt ja toimiva. Kahva ei polta kättä.

Lisää arvio

EAN: 6956009300099 Tuotetunnus (SKU): CKW-1100 Osasto: