Therm-a-Rest NeoAir Uberlite Regular

239,00 

Paino: 250 g

1 varastossa

Hei beibi otetaanko Uberi? Therm-A-Rest NeoAir UberLite  tarjoaa hämmästyttävän paljon mukavuutta parilla sadalla grammalla, ja menee mahdottoman pieneen tilaan.

UberLite on markkinoiden kevein eristetty makuualusta. Se on parhaimmillaan kesäisellä säällä, mutta peittoaa lämpöarvollaan useimmat eristämättömät alustat ja solumuovit selvästi. Therm-a-Restin keveimpänä makuualustana UberLite on omiaan seikkailuille, joissa paino on karsittu minimiin hyvästä levosta tinkimättä.

Therm-a-Rest NeoAir Uberlite Regular

Markkinoiden keveimpänä eristettynä ilmapatjana Uberlite pitää reppusi höyhenenkevyenä. Se on parhaita alustoja juoksuvaelluksilla ja ultrakevyen vaelluksen rajoja puskettaessa. Therm-a-Restin patentoitu rakenne varmistaa kriittisen lämmön, joka tarvitaan erämaassa selviytymiseen. 6 cm paksuna tämä NeoAir-patjasarjan kevein edustaja ei tee kompromisseja mukavuudessa. Ainutlaatuiset kankaat ja rakenne mahdollistavan alustan hämmästyttävän painon. Pakkauspussi, pumppupussi ja korjausvarusteet sisältyvät hintaan. Uberlite täyttyy mukavasti puhaltamalla, joten pumppupussin voi myös jättää kotiin.

  • Minimaalinen pakkauskoko: Pienempi pakkauskoko kuin missään muussa NeoAir-patjassa
  • Mukavuutta joka grammalla: 6.4 cm paksuinen patja tarjoaa mukavat unet nopeasti etenevillä seikkailuillasi
  • Patentoitu NeoAir-rakenne: Alusta hyödyntää Triangular Core Matrix™ -rakennetta, joka maksimoi lämmön ja mukavuuden
  • WingLock™-venttiili: Intuitiivinen ja luotettava venttiili maksimoi ilmavirran molempiin suuntiin, mikä helpottaa täyttöä ja nopeuttaa tyhjentämistä. Siivekkeet estävät ilman karkaamisen täytettäessä, mikä helpottaa puhaltamista.
  • Pumppupussi, pakkauspussi ja korjausvarusteet sisältyvät hintaan

Paino: 250 g

Leveys: 51 cm

Pituus: 183 cm

Paksuus: 6.4 cm

Pakattuna: 15 x 9 cm

Materiaali: 15 D Nylon

Omat käyttövinkkimme: UberLiten R-arvo on 2.3, joten se on parhaimmillaan kesäalustana. Monet kuitenkin yhdistävät tämän ohueen solumuovialustaan, jolloin saadaan varsin mielenkiintoinen yhdistelmä: solumuovialustaa voi käyttää istuinalustana ja nuotiolla, ja molemmat yhdistämällä patjakombinaation lämpö riittää syyskeleille asti. Yhdistelmä tarjoaa solumovin luotettavuuden ja monikäyttöisyyden sekä ilmapatjan mukavuuden ja lämmön varsin pienellä painolla. Solumuovi myös suojaa Uberlitea. Komboa kannattaa kokeilla molemmin päin: jotkut kokevat lämpimimmäksi yhdistelmän, jossa solumuovi on päällä.

UberLiteä kannattaa kohdella hellävaraisesti, ultrakevyestä painostaan johtuen se on myös herkkä kaltoin kohtelulle. Ennen nukkumista patjan alta on hyvä siivota terävät kivet ja kepit pois. Alusta on tarkoitettu ultrakevyeen vaellukseen, juoksuvaelluksille ja seikkailukisoissa rajojaan koetteleville.

 

Paino 250 g (gramma)
EAN: 0040818132487 Tuotetunnus (SKU): TRUBERLITEREG Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,