Therm-a-Rest Z Lite SOL Regular

64,90 

Paino: 410 g

Therm-A-Rest Z Lite SOL on ehkä tunnistettavin solumuovinen makuualusta, ja se, joka aloitti haitarimallisten solumuovialustojen suosion. Haitarimalli mahdollistaa alustan kompaktin pakkaamisen repun ulkopuolelle, ja alustaa voi hyödyntää myös joidenkin ultrakevyiden reppujen tukilevynä. Haitarimalli avautuu leirissä kätevästi, eikä käyristy takaisin rullalle.

Ainutlaatuinen heijastava ThermaCapture™-pinnoite lisää alustan eristävyyttä, joka onkin näin kevyelle alustalle varsin mainio. Munakennorakenne lisää etäisyyttä kylmästä maasta, ja mahdollistaa alustan tiiviimmän pakkaamisen.

Therm-a-Rest Z-lite SOL Regular

Ultrakeveiden vaeltajien suosikkialusta Z Lite SOL nokittaa tavalliset solumuovit  lämpöä heijastavalla ThermaCapture-pinnoitteella, joka parantaa alustan eristävyyttä noin 15%. Patjan paksuutta lisäävän munakennorakenteen ansiosta alusta on mukava ja kompaktiin tilaan pakkautuva. Alustan R-arvo on 2.0, joten se on mainio lämpimän sään makuualusta tai kakkospatja kylmillä talvikeleillä. Ainutlaatuinen vaahtorakenne on pehmeämpi päältä ja tiheämpi pohjalta kestävyyden ja mukavuuden maksimoimiseksi. Z Lite SOL on ideaali makuualusta niille, jotka kaipaavat ultrakevyttä, kompaktia ja superluotettavaa patjaa retkilleen.

 

  • Lisää lämpöä:  ThermaCapture-pinnoite heijastaa säteilylämmön takaisin kehoosi, lisäten patjan lämpimyyttä noin 15%. Käytä heijastava pinta ylöspäin.
  • Kompakti muotoilu: Haitarimallinen muoto auttaa alustaa pakkautumaan pieneen tilaan
  • Extrakestävä: Tätä alustaa on hankala saada hajalle, ja voit käyttää sitä huoletta nuotion äärellä. Monta käyttövuotta takaavat sen, että Z Lite SOL on edullinen ja pitkäikäinen investointi.
  • Kerrosta päällekäin: Lisää patja ilmatäytteisen alustan alle suojellaksesi sitä puhkeamisilta
  • Monta käyttötarkoitusta: Makuualusta, istuinalusta, tuulisuoja, rinkan tukilevy, lämpöhame: laadukkaalla alustalla on monta käyttötapaa!

 

Paino: 410 g

Leveys: 51 cm

Pituus: 183 cm

Paksuus: 2 cm

Paino 410 g (gramma)
Väri

Blue / Silver, Yellow / Silver

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,