Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT Large

Alkuperäinen hinta oli: 269,00 €.Nykyinen hinta on: 247,90 €.

Aikaisempi alin hinta: 269,00 .

Paino: 473 g

1 varastossa

Tässä se on, markkinoiden suosituin kevyt makuualusta jo monen vuoden ajan!

Ultrakevyt Xlite on kevyiden varustelistojen yleisin makuualusta, eikä syyttä. Se on mainio yhdistelmä keveyttä, lämpöä ja mukavuutta. Katso painoa – tällä painolla et löydä toista yhtä lämmintä alustaa. XLite on myös oma suosikkimme kolmen vuodenajan retkeilyyn.

NeoAir-alustojen rakenne on patentoitu, eivätkä muut valmistajat ole vuosien varrella päässeet lähellekään samaa lämpö-painosuhdetta.

XLite on ehkäpä paras jokapaikanhöylä kolmen vuodenajan kevytretkeilijälle pohjoisilla leveysasteilla. Se täyttää kaikki kolme tärkeintä makuualustan ominaisuutta kerralla eli on kevyt, lämmin ja mukava.

Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT Large

XLite NXT on uusin versio erittäin suositusta ja todennäköisesti yleisimmästä kevytretkeilijöiden makuualustasta. XLite NXT:n tärkein yksittäinen parametri on sen R-arvo eli 4,5. Tämä on erittäin korkea makuualustan painoon nähden ja on mahdollista Therm-a-Restin patentoitujen Triangular Core Matrix™ -rakenteen sekä ThermaCapture™-lämpösäteilyteknologian yhteensovittamisella.

Sisuskalujen kiinnitykset on päivitetty uuteen NXT-malliin, mikä on tehnyt uudesta mallista yli 80% aiempaa hiljaisemman. Ero on ilmiselvästi huomattavissa vertailussa vanhaan.

Kankaat on valittu keveyttä ja kestävyyttä ajatellen ja ovat sekä patjan päällä että pohjalla 30D rip HT Nylonia. Pakkauksen mukana tulee itse patjan lisäksi säilytyspussi, pumppupussi sekä korjaussarja.

Jos pohdit mikä ilmatäytteinen ja eristetty makuualusta palvelisi parhaiten pohjolan kolmen vuoden ajan vaelluksilla ollen silti erittäin kevyt, on Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT kärkivalinta. Sillä ei tule kylmä vaikka lämpö karkaisi hieman nollan alle, mikä on alku- ja loppukesästä varsin mahdollinen skenaario.

XLite NXT on helppo täyttää WingLock™-venttiilin ansiosta, joka on intuitiivinen, luotettava ja maksimoi ilmavirran molempiin suuntiin. Venttiilin siivekkeet estävät ilman karkaamisen täytettäessä, mikä on miellyttävää pidemmän päivän jälkeen unille jo kaipaillessa.

Tekniset ominaisuudet

  • Paino 473 grammaa
  • Koko 64 cm x 196 cm (Large)
  • Pakattu koko 28 cm x 12 cm
  • Paksuus 7,6 cm
  • Materiaali 30D rip HT Nylonia

Omat käyttövinkkimme: Pumppupussin voi huoletta jättää pois matkasta ja täyttää XLiten omilla keuhkoilla puhkuen, sillä ne kulkevat mukana kuitenkin. Toki puhkuminen päivän päätteeksi voi tuntua rasittavalta, jolloin pumppupussi puoltaa paikkansa repusta ja toimii samalla pakkauspussina vaikkapa vaatteille. Taittelun ja rullaamisen sijaan kannattaa kokeilla makuualustan taittelua reppuun haitarimaisesti selkäpaneelia vasten. Haitarin taitoksiin voi taikoa litteitä esineitä, kuten tyhjiä juomapusseja tai vielä käyttöä odottavia karttoja kaksiulotteiseen jemmaan. Retkipeiton käyttäjien kannattaa jättää kiinnitysremmit paikalleen makuualustaa reppuun pakattaessa niin ovat valmiina taas päivän päätteeksi.

ISPO Award | 2023 Winner Best Gear Award | The Trek 2023 Editor's Choice Award | GearLab 2022

Paino 473 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT Large”

EAN: 0040818116296 Tuotetunnus (SKU): TRXLITENXTLARGE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,