TOAKS 900 ml titaanikattila (D 130 mm)

45,00 

Paino: 104 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

TOAKS 900 ml titaanikattila leveämmällä 130 mm pohjanhalkaisijalla on mahdollisesti juuri se kattila, jolla kattaa suurimman osan tilanteista tinkimättä keveydestä. Tilavuus riittää tarpeen tullen kahdellekin ruokailijalle ja yksin kulkiessa tilaa on kokkailla leveämminkin. Laakea pohja on tukeva kaasu- tai alkoholikeittimen päällä eikä päästä kuumuutta karkaamaan kattilan kylkiä pitkin harakoille säästäen näin polttoainetta. Pitkät taittokahvat ovat todellinen helpotus kattilan käsittelyssä ja kylkeen painettu mitta-asteikko poistaa arvailun tarpeen nesteitä mitattaessa. Sisään mahtuu 110 gramman kaasupatruuna ja keitin. Titaani materiaalina on taatusti kestävää keveydestään huolimatta.

 • Paino: ilman kantta 77 grammaa, kannen kanssa 104 grammaa
 • Materiaali: pinnoittamaton titaani
 • Tilavuus: 900 ml
 • Mitat: 130 mm (halkaisija) x 68 mm (korkeus)
Paino 104 g (gramma)

1 arvio tuotteelle TOAKS 900 ml titaanikattila (D 130 mm)

 1. Teemu Hartikainen

  Olen käyttänyt kyseistä kattilaa kohta jo neljä vuotta. Ei valittamista, sama kattila porskuttaa edelleen. Perusmallinen ohut titaanikattila joka on erinomainen omaan käyttööni.

  Valikoin tämän leveämmän kattilan, jotta pakkaminen on helpompaa repun sivulle/taakse taskuun. Toisaalta tähän kaasupatruunat ei asetu ihan niin nätisti kuin kapeampaan ja korkeampaan saman kokoiseen, mutta itselläni kulkee myös kahvikuppi ja keitin/linkkari siinä hyvin. Pidän kannen kattilan pohjaa vasten jotta kattila avoinna kuivuu päivällä ulkotaskussa, eikä jämät jää muhimaan.

  Lisäksi tällä leveämmällä mallilla voi muuten halutessaan paistaakin pieniä asioita riittävän öljyn kera isomman pohjapinta-alan ansiosta. Mutta ei korvaa paistinpannua tietenkään.

  Olen kokenut 900ml erinomaiseksi kooksi yhdelle hengelle, joka syö isoja aterioita. Harrastan erittäin pitkiä vaelluksia, joten kulutusmäärä kasvaa reissujen edetessä niin, ettei 750ml enää riittänyt itselleni. 900ml kattilaan mahtuu myös ateriasta riippuen kuppi tai pari kahvivettä samaan satsiin, ja keitteleepä tällä tarvittaessa kahdellekin aterian tarvitseman vesimäärän (n. 4dl). Mitta on siis aivan piripintaan, tosiasiassa 900ml ei koskaan tule olemaan kattilassa. Pienemmälle tai ei-niin-nälkäiselle kulkijalle saman mallinen 700ml-kippo on erinomainen, sellainen meidän huushollista myös löytyy ja on aivan uskomattoman kevyt.

  Jos miinuksia pitää etsiä, kattilan kansi voisi ehkä hitusen paremmin asettua kohdalleen. Mutta kuka haluaa, hankkii Evernew:n vastaavan

Lisää arvio

EAN: 6956009300372 Tuotetunnus (SKU): TOAK900TI130 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,