TOAKS titaaninen tuulisuoja

13,90 

Paino: 14 g

1 varastossa

TOAKS titaaninen tuulisuoja tuo helpotusta kun joudut kokkaamaan tilanteessa, jossa luontaista tuulensuojaa ei ole riittävästi järjestettävissä. TOAKSin tuulisuoja rullautuu nylonista valmistettuun säilytyspussiin ja painaa vain 14 grammaa, joten tuulisemmille retkille se on perusteltua pakata mukaan. Tuulisuoja vähentää polttoaineen kulutusta ja nopeuttaa keittoaikaa.

Titaanista valmistettu tuulisuoja TOAKSilta tehostaa keittimen toimintaa tuulisissa olosuhteissa. Sen sopii kokonsa puolesta kaikkiin TOAKSin titaanikattiloihin. Korkeus on 110 mm eli soveltuu parhaiten matalaprofiilisiin keittimiin kuten erilaisiin spriikeittimiin. Kevyen ja ohuen suojan reunat ovat terävät, joten niitä on syytä varoa. Käytön myötä reunat tylsyvät, mutta niitä voi myös itse tarvittaessa hioa hienolla hiekkapaperilla.

Tekniset tiedot:

 • Paino: 14 grammaa
 • Mitat: 580 mm x 110 mm
 • Materiaali: titaani
Paino 14 g (gramma)

3 arviota tuotteelle TOAKS titaaninen tuulisuoja

 1. Katja (varmistettu kirjoittaja)

 2. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Pakkauskooltaan vieläkin pienempi ja kevyempi kuin odotin, ei todellakaan vie tilaa. Haittana “metallinen äänekkyys”, kun sitä aukoo ja taittelee polttimen suojaksi. Oranssi suojapussi on tosi hyvä, löytyy pakaaseista.

 3. Sauli Rautiainen (varmistettu kirjoittaja)

  Vähän liian matala ylttääksen kaasupullon yli suojaamaan keittimen liekkiä, tai en hiffannut miten pitäisi asentaa..

  • Farlite (kauppias)

   Hei! Tärkeä huomio – älä käytä tätä kaasukeittimen kanssa, se on vaarallista. Tuote on tarkoitettu spriikeittimien kanssa käytettäväksi. Kaasupatruuna voi kuumentua ja räjähtää jos sen kanssa käytetään tuulisuojaa. Meidän pitääkin lisätä tuo tuotekuvaukseen.

Lisää arvio

EAN: 6956009310081 Tuotetunnus (SKU): TOAKWINDTI Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,