BRS 3000T

25,80 

Paino: 25 g

47 varastossa

BRS-3000T on maailman kevein kaasukeitin. Se on valmistettu suurimmilta osin titaanista, mikä selittää painon. BRS-3000T on hyvä valinta silloin kun grammoista puristetaan irti viimeisinkin. Esimerkiksi  MSR:n keittimet päihitävät BRS:n tuulenkestävyydellä ja polttoaineenkulutuksella, mutta painossa BRS:ää ei voita mikään.

BRS-3000T:n seuraksi sopii mainiosti titaanikattila, kuten Toaks 900 ml. Usein tämän kaltainen yhdistelmä leikkaa vanhan retkikeitinsetin painon puoleen tai jopa kolmasosaan!

 

 

 

BRS 3000T

BRS-3000T on kiinalaisen BRS:n valmistama maailman kevein kaasukeitin. Se sopii normaaliin kierrekantaiseen kaasupatruunaan. Pienen koon ja ultrakevyen painon vuoksi tämä mahtuu joka paikkaan, ja joillakin on näitä mukana jopa toinen varakeittimenä, sillä paino on sen verran pieni.

Jalkojen ja polttimon materiaali: Titaani

Paino: 25 g

Koko avattuna: 85 x 68.5mm
Koko taiteltuna: 37 x 52mm

Käyttöohjeet: BRS-3000T on ultrakevyt varuste, jota ei kannata käsitellä liian kovakouraisesti. Normaalilla käytöllä se kuitenkin kestää hyvin, emmekä itsekään ole saaneet BRS:ää rikki vuosien käytöstä huolimatta. Jos haluat huolehtia keittimen pitkäikäisyydestä, noudata näitä ohjeita:

 • Älä kiinnitä kaasupatruunaa väkisin. Väärille kierteille ruuvaaminen voi pilata keittimen kierteet.
 • Tuote on tarkoitettu alle 1,5 litran titaanisille ja alumiinisille retkiruokakattiloille. Älä laita keittimen päälle yli 1,5 kiloa painoa.
 • Älä käytä keitintä yhtäjaksoisesti yli 15 minuutin ajan, äläkä täydellä teholla yli 5 minuutin ajan.
 • Huomioi, että laakeapohjainen kattila heijastaa enemmän lämpöä alaspäin, joten tarkkaile keittimen lämpötilaa.
 • Älä ympäröi keitintä tuulisuojalla.

Tuote on CE-merkitty ja sillä on EU:n tyyppihyväksyntä.

Paino 25 g (gramma)

6 arviota tuotteelle BRS 3000T

 1. Teemu Hartikainen

  Erinomainen, edullinen, kevein kaasukeitin! Käyttö vaatii huolellisuutta, mutta kestää normaalilla kunnioituksella vuosia.

  Ota huomioon kuvauksen erinomaisten ohjeiden lisäksi myös seuraavat:

  – Keittimen jalka on suhteellisen matala. Liian tiukkaa tuulisuojaa ei kannata käyttää, koska voi liitoskohta kumirenkaineen lämmetä liikaa. Itse etsin vain sopivan suojaisan taukopaikan ja linnoitan ruhollani ja repullani seinän keittimelle. Puolimalliset tuulisuojat toimii erinomaisesti myös

  – leveämpi kattila tarjoaa hivenen paremman hyötysuhteen pienen keittimen kaverina

  – liekki on pistemäinen. Parhaiten keitin toimii kun ruoat valmistetaan lisää-vain-vesi -tyyliin ettei ruoka pala pohjaan. Keitot ja muut toki valmistuu liekilläkin. Ylenpalttisella öljymäärällä olen joskus paistanut myös burgeripihvit. BRS on kuitenkin erityisesti hauduttelijan ystävä

  – varmista ettei keitin kaadu edes käytön jälkeen. Kaatuminen voi jo riittää vääntämään tukijalkoja. Ja sen kierteen kanssa tosiaan saa olla varovainen. Tumpelona tuhosin aikanaan useamman keittimen kierteet/tukijalat, mutta viimeisintä huolella käyttänyt jo vuosia

  – keitin on yksi edullisimmista kevennyskohteista, ja tämä BRS on kategoriassaan myös edullisimmasta päästä

 2. Antti (varmistettu kirjoittaja)

 3. Ville (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toiminut keitin! Hyvä tuulensuojaus tarpeen tätä keitintä käyttäessä.

 4. Miro (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin kevyt ja pieneen menevä ja vieläpä edullinen! Pocket rockettiä sievempi, ehkä vähän kiikkerämpi, mutta todella kelpo tuote. En vaihda takaisin.

 5. Joonas Järviluoma (varmistettu kirjoittaja)

 6. Terhi F. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 6931359800369 Tuotetunnus (SKU): BRS3000T Osasto: