X-Fire 14 UL

84,50 

Paino: 115 g

3 varastossa

X-Fire 14 UL on käytännöllinen ja ultrakevyt risukeitin. Tavallisesti ultrakevyet risukeittimet ovat liian pieniä järkevään keittelyyn – X-Fire 14 UL on kunnon kokoinen ja oikeasti toimiva risukeitin. 115 gramman painolla se on hyvin kevyt, ja nuotioon verrattuna ruoan laittaminen on huomattavasti nopeampaa.

Suosittujen X-Boil-spriikeittimien mekanismilla toimiva risukeitin on toimiva ja helppokäyttöinen: kasaaminen on helpompaa kuin nelikulmaisissa keittimissä ja tilavuus painoon nähden on suuri. Vertaa painoa ja kokoa muihin risukeittimiin!

X-Fire 14 UL:n kanssa voit käyttää myös erikseen myytävää spriipoltinta kun sää on sateinen.

X-Fire 14 UL

X-Fire 14 UL on ultrakevyt ja tehokas risukeitin. Erinomaisella paino-tilavuussuhteella varustettu risukeitin peittoaa verrokit helppokäyttöisyydellään. Tilava risukeitin tarkoittaa, että palomassaa on enemmän sen sisällä. Tällöin vesi kiehuu nopeammin, eikä keittimen sammuminen ole yhtä suuri riski. X-Fire 14 UL -keittimessä palotilavuutta on paljon pienellä painolla. Nuotioon verrattuna se on huomattavasti nopeampi veden keittämisessä, sillä keitin keskittää liekit ja säteilylämmön kattilan pohjaan. Lisäksi kattilan kahva kuumenee vähemmän.

X-Fire 14 UL koostuu teräslieriöstä, pohjasta ja kahdesta piikistä. Teräslieriö on helppo kasata, ja sen ansiosta keittimen saa pakattua pieneen tilaan. Pohja pitää palavan aineksen irti maasta ja toimii samalla arinana parantaen ilman kiertoa. Piikit kannattelevat kattilaa.

Mukana tulee kätevä kompakti pakkaus, johon keittimen voi pakata. (20 g)

X-Fire 14 UL on valmistettu Saksassa ja on tarkan suunnittelun tulos.

Halkaisija: 14 cm

Korkeus: 19 cm

Pakattuna: Ø5x20cm

Huom: Keitintä ei ole eristetty maapohjasta. Käytä esimerkiksi alumiinista piirakkavuokaa eristääksesi keitin maasta. Käytä keitintä lakien mukaisesti. Älä polta risukeitintä metsäpalovaroituksen aikana.

Paino 115 g (gramma)

1 arvio tuotteelle X-Fire 14 UL

  1. Jussi (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava kevyt keitin. Ja Farliten palvelua ei voi, kun kehua. Suosittelen.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): XFIRE14UL Osasto: