X-boil Standard spriipoltin (ei tuulisuojaa)

9,50 

Paino: 17 g

3 varastossa

X-Boil Standard on pieni spriipoltin, jota voi käyttää omien tuulisuoja- ja jalustaviritelmien kanssa. Polttimessa on täytteenä grafiittihuopaa, joka imee spriin. Sprii imeytyy huopaan, eikä valu maahan vaikka poltin kaatuisi. Erityisen kuivassa maastossa on lisäksi hyvä laittaa keittimen alle muutamaan kertaan taiteltu folionpala, jotta mikään ei syty keittimen alla.

X-boil Standard spriipoltin (ei tuulisuojaa)

X-boil Standard on pieni spriipoltin, jota voi käyttää monenlaisten jalustojen ja tuulensuojien kanssa. Polttimen halkaisija on 70 mm.

  • Poltin syttyy grafiittimaton kanssa kylmässä huomattavasti paremmin kuin ilman sitä. Voit käyttää X-boilia grafiittimaton ansiosta kylmilläkin keleillä – silloinkin, kun tavallisen spriipolttimen alle pitäisi jo asetella tuikkua. Tämä tekee X-boilista mainion keittimen pieneen talvikäyttöön! Talvella esimerkiksi pieni vanerinpala estää keittimen uppoamisen hankeen.
  • Voit käyttää polttimen sytyttämiseen kipinärautaa. Toinen kikka on kastaa tikku spriihin, sytyttää se, ja viedä palava tikku polttimeen
  • X-boilin poltin toimii mainiosti risukeittimen hätävarana tai Trangian polttimen buusterina talvella. Voit myös polttaa Esbit-kuutioita polttimessa (poista ensin grafiittihuopa)
  • Voit käyttää poltinta grafiittimaton kanssa, jos haluat turvallisuutta, mutta voit myös jättää sen pois.
  • Sopii myös joihinkin Trangian malleihin kevyemmäksi ja kylmänkestävämmäksi polttimeksi alkuperäisen tilalle.

Paino: 17g, josta 6 g on grafiittihuopaa, jonka voi jättää myös kotiin.

Paino 17 g (gramma)

1 arvio tuotteelle X-boil Standard spriipoltin (ei tuulisuojaa)

  1. Mikko S. (varmistettu kirjoittaja)

    tästä tuli lempi keittimeni. Ei paina juuri mitään.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): XBOILBURNSTD Osasto: Avainsanat tuotteelle ,