Pa’lante Joey

244,90 274,90 

Paino: 380 g

Pa’lante Joey on fastpacking-reppu, joka sai alkunsa vuoden 2017 Appalachian Trailin tupla-FKT:sta. Joey Campanelli juoksi polun pohjoisesta etelään ja Joe “Stringbean” McConaughy etelästä pohjoiseen samanaikaisesti ja samanlaisella Pa’lanten juoksureppuprototyypillä. Tämä reppu sai seuraavina vuosina lopullisen muotonsa Pa’lante Joeyna.

Joey on ultrakevyt fastpacking-reppu, joka on tinkimättömästi tehty markkinoiden parhaaksi usean päivän juoksuvaelluksen kantolaitteeksi. Joeyn olkaimet ovat liivimalliset ja reppu kulkee lantion yläpuolella, jolloin se ei häiritse juoksua.

Pa’lante Joey on hieman kapenevalla alaosallaan virtaviivaisen näköinen moniin laatikkomaisempiin juoksuvaellusreppuihin verrattuna. Pa’lanten tavaramerkki pohjatasku on kätevä säilytyspaikka vaelluksen aikana syötävälle energialle.

Sulavalinjainen ja korkealla kulkeva Joey toimii yllättävän hyvin myös arkisemmassa käytössä näppäränä pienenä reppuna.

Pa’lante Joey

Joey on liivimallinen reppu useamman päivän fastpacking-vaelluksille. Sen olkahihnat on suunniteltu kantamaan vesipulloja etupuolella, tasapainottaen kuormaa tehokkaasti. Olkaremmeissä on tilaa kahdelle lötköpullolle ja pikkutavaroille. Olkaremmit on tehty tuplakerrostetusta 3d-verkkopehmusteesta, ja remmit joustavat ja muotoutuvat olkapäihin.

Repun tilavuus on 24 litraa (repun sisätilavuus), joka on omasta mielestämme juuri sopiva juoksuvaellukseen: isommalla repulla paino ja heilunta käy helposti liian suureksi juoksemiseen, ja pienemmällä repulla yöpymisvarusteet ja ruoka ei enää mahdu sisälle. Joey pysyy kompaktina tiiviisti lähellä selkää. Kaikki taskut täyteen pakattuna Joey vetää noin 30 litraa.

Ominaisuudet:

  • Liivimalliset leveät olkaremmit
  • Kaksi juomapullotaskua ja pikkutaskut edessä
  • Sivutaskut ja iso verkkotasku takana
  • Pa’lanten pohjatasku
  • Kaksi rintaremmiä
  • Daisy chain -remmit alaosassa solmuovialustan tai jäähakun kiinnittämiseen

Materiaalit: 210d gridstop tai 200d ultraweave, 70d nylon ripstop, uhmwpe grid mesh, spacer mesh

Paino: ultraweave: 380 grammaa ; gridstop: 419 grammaa

Torsopituus: 18″ (45,7 cm)

Paino 380 g (gramma)
Väri

Black ultraweave, Pine gridstop / black uhmwpe grid mesh

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pa’lante Joey”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,