Nitecore NPP40 Sacoche

15,90 

Paino: 45 g

6 varastossa

Nitecore NPP40 -olkalaukku on kätevä ja kevyt modulaarinen lisä pienille vaellustarvikkeille.

Japanilaistyylinen sacoche toimii kätevästi myös repun kanssa vartalon etupuolella kannettuna. Laukun voi kiristää naruista näppärästi ylös, jolloin se ei heilu. Kun laukusta otetaan tavaraa, sen voi löysyttää alaspäin kätevälle korkeudelle. Laukun voi myös irrottaa remmistä kokonaan klipseillä, jolloin reppua ei tarvitse riisua laukun irrottamiseksi.

Reppu on luonnollisesti ehdoton vaellusvaruste, mutta toisinaan sen lisäksi kaipaa pienempää, modulaarista kantovälinettä pienelle sälälle. Välttämättömät kalastuksen oheistarvikkeet on kätevä pakata muualle kuin reppuun, jolloin sitä ei tarvitse kantaa selässä kun ottipaikalta haiskahtava koskenniska tulee vastaan ja siima on saatava veteen. Kasaa vain vavan ja heilauttaa Nitecoren NPP40 -laukun olalle. Se on myös kätevä leirissä kun pakkaa sinne leirikäytössä olennaiset välineet kuten kännykän kuvaamista varten, tulentekovälineet, otsalampun ja hygieniatarvikkeet.

Jos vaellat kylmään aikaan ja käytät elektroniikkaa, on ne hyvä pitää lämpimänä pakkasella. Tällöin NPP40 kulkee kätevästi lähellä kehoa päällimmäisen vaatekerroksen alla pitäen akut toimintakykyisinä ja varauksessa. NPP40 on myös kätevä eväspussi, josta on helppo napata lisäenergiaa liikkuessa.

  • Paino 45 g
  • 500 denierin polyesterkangasta, jossa vedenpitävä pinnoite
  • Mitat: 20 cm x 13 cm

Nitecore NPP40 Product View

Nitecore NPP40 Details

Nitecore NPP40 Features

Paino 45 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Nitecore NPP40 Sacoche

  1. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

    Isompihan tämä nyssäkkä saisi olla.

  2. Pertti Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

    Näppärä pikkulaukku, Puhelin mahtuu sisälle isoon taskuun. Etutaskut liian pieniä avainnipulle

Lisää arvio

EAN: 6952506495030 Tuotetunnus (SKU): NITENPP40 Osasto: Avainsana tuotteelle