Darn Tough Run 1/4 Ultra-Lightweight

15,76 

Paino: 50 g

Darn Tough Run 1/4 Ultra-Lightweight on ohuempi ja kevyempi sukka vaellukseen ja nimensä mukaisesti myös juoksuun. Sukassa ei ole pohjapehmustetta, ja se on hyvin kevyt ja melko ohut. Varttipituinen varsi ei hiosta liikaa. Erittäin hyvä juoksusukka ja mainio myös juoksuvaellukselle!

Myös osalle vaeltajista ohuempi on parempi, mitä tulee sukkiin. Ohut sukka imee vähiten vettä märässä maastossa ja kuivuu nopeimmin. Jos kengät istuvat hyvin, ei lisäpaksuutta kaipaa rakkojenkaan vuoksi. Paradoksaalisesti ohut sukka voi olla jopa lämpimämpi kuin paksu, sillä sen imemä vesi lämpenee nopeammin jalan lämpöiseksi.

Hämmentävintä on, että myös näille ultrakeveille sukille on voimassa Darn Toughin elinikäinen takuu. Eli saat uudet sukat jos vanhat hajoavat, ilman kysymyksiä tai selityksiä. Ja tämä takuu oikeasti toimii. Guaranteed for life!

Darn Tough Run 1/4 Ultra-Lightweight

Paras sukka isojen vertikaalimetrien tunkkaukseen sekä juoksijalle että vaeltajalle. Hyvä nilkan suojaavuus ja rakkoja vähentävä istuvuus. Vaikka tämä on juoksusukka, on se harvinaisen kotonaan myös vaeltajan jalassa. Imee vähän vettä eli kuivuu nopeasti.

Sukka on rakennettu lämpöä tasaavasta merinovillasta. Erinomainen päällinen ja vahvistetut kantapää, pohja ja varvasosa. Sukka antaa kaariholvelle tukea ja vähentää jalan väsymystä. Päkiän verkkomainen kangas lisää kestävyyttä ja istuvuutta. Sukkien istuvuus on slimmi, joten jos olet kokojen välissä, kannattaa ottaa isompaa.

Sukka sopii hyvin myös nukkumissukaksi kevyen painonsa vuoksi, ja jos kärvennät toiset sukat nuotiolla, voi näillä tarpeen tullen kävellä maailman ääriin. Tässä on siis samassa paketissa paras juoksusukka, paras vaellussukka ja paras nukkumissukka. Melko kätevää!

  • 1/4 -mallissa sukan varren pituus on 14 cm. Varsi peittää nilkan, mutta ei ole pitkä rullalle menevä pohjesukka. Pitkä varsi ei paina turhaa rinkassa.
  • Performance fit: Sukka ei valu, mene myttyyn tai aiheuta rakkoja. Tämä sukka on tehty vaellusta silmällä pitäen.
  • Kaariholvin tuki vähentää jalan rasitusta
  • Verkkokangas päkiän alla joustaa siellä missä jalkakin elää eniten
  • Merinovilla pitää jalat raikkaina ja poistaa kosteutta jalasta. Arkikäytössä sukka on hajuton.

Sukat on valmistettu Vermotissa Yhdysvalloissa. Kaikki sukat käyvät läpi laaduntarkistuksen käsin. Unconditionally Guaranteed for Life – jos nämä eivät ole pitkäkestoisimmat omistamasi sukat, palauta ne ja saat uudet tilalle!

Materiaalit:46% Nylon 50% Merino Wool 4% Lycra® Spandex

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata (Responsible Wool Standard -sertifioitu villa) ja esikutistettua. Nämä eivät kutistu enää pesussa. Ylijäämämateriaalit Darn Toughin tehtaalla kierrätetään sammutuspeitteiksi ja lentokoneiden istuinpehmusteiksi.

Hoito: Konepese lämpimässä vedessä sukat nurinpäin käännettynä hellällä pesuohjelmalla. Älä valkaise. Rumpukuivaa tai ripusta kuivumaan. Sukkien viralliset hoito-ohjeet löytyvät täältä. Itse pesemme sukat ihan normaalissa urheiluvaatteiden pesuohjelmalla ja pH-neutraalilla pesuaineella (esim. villapesuaine). Arkikäytössä sukat kestävät monia päiviä raikkaana villan ansiosta, mikä säästää pesuvaivaa ja luontoa. Villa myös pitää jalat miellyttävinä vaikka ne hieman hikoaisivat kengässä.

Niin ja se takuu: Jos sukkaan tulee vika tai reikä, löytyy täältä ohjeet takuutuotteen saamiseksi. Takuu ei luonnollisestikaan koske tapauksia, joissa sukka on kärventynyt nuotiolla, sen on syönyt koira tai pesukonekeiju on kadottanut toisen parista taivaan tuuliin. Ja jos sukka on oikeasti elinikänsä elänyt, niin ehkä on reilua vain lähettää se viimeiselle matkalle kierrätysastiaan kunnioittavan muistotilaisuuden saattelemana. Näin sukkien hinta pysyy meille meille muille käyttäjille kohtuullisena myös jatkossa.

Koot:

SUKAN KOKO KENGÄN KOKO
MIEHET / UNISEX MIEHET US NAISET US EU UK
XS 2.5 – 5 4.5 – 7 35 – 37.5 2.5 – 4.5
S 5.5 – 7.5 7.5 – 9.5 38 – 40.5 5 – 7
M 8 – 9.5 10 – 11.5 41 – 42.5 7.5 – 9
L 10 – 12 12 – 14 43 – 45.5 9.5 – 11.5
XL 12.5 – 14.5 46 – 49.5 12 – 14
XXL 15 – 17 50 – 53 15 – 16

 

Paino 50 g (gramma)
Väri

Fatigue

Koko

M, L

1 arvio tuotteelle Darn Tough Run 1/4 Ultra-Lightweight

  1. Ari (varmistettu kirjoittaja)

    Lenkkeilyssä ja pyöräilyssä hyvä sukka

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: