Darn Tough Tempo Micro Crew Ultra-Lightweight

18,56 

Paino: 58 g

Tempo Micro Crew Ultra-Lightweight on ultrakevyt sukka Darn Toughilta, joka toimii hyvin sekä vaelluksella että juoksussa – kilometristä toiseen. Tempo on keveydestään huolimatta hyvin kestävä. Sen ohut kangas imee vettä sukkaan vain vähän. Tästä on hyötyä kosteilla vaelluksilla, sillä sukka ei muutu pesusieneksi.

Ohueen sukkaan on yhdistetty pieni pehmuste strategisiin kohtiin, joten se tasapainoilee mainiosti ultrakeveyden ja suojaavuuden välillä. Neuloksessa on hengittävää merinovillaa ja Darn Toughin viimeisin kaariholvin tuki ja jousto-osat.

Sukat on varustettu Darn Toughin elinikäisellä takuulla.

Darn Tough Tempo Micro Crew Ultra-Lightweight

Ultrakevyt sukka, joka tasapainoilee hybridinä juoksusukan ja vaellussukan välimaastossa. Mainio valinta reippaasti etenevälle vaellukselle etenkin olosuhteissa, joissa on paljon kosteutta. Ohut pehmuste jalan alla vähentää rakkoja ja pehmentää askellusta. Varsi on sopivan pitkä, jotta sukan sisälle ei pääse roskia.

Sukan merinovilla ehkäisee hajujen muodostumista. Merino pitää sukan myös nopeasti kuivuvana ja ilmavana.

Monikäyttöinen sukka, joka toimii kaikessa sulan maan outdoor-harrastuksissa mainiosti. Ultrakeveydestään huolimatta sukka myös kestää ja kestää – Darn Toughin laatu on käsinkosketeltavaa, ja sukan jalkaan laittaessa sen huomaa.

Ominaisuudet:

  • Matalaprofiilinen Ultra-Lightweight -neulos takaa hyvän istuvuuden
  • Micro Crew -mallissa sukan varren pituus on 15 cm, eli juuri “se oikea”. Varsi peittää nilkan risuilta ja lämmittää kylmällä kelillä, mutta ei ole pitkä rullalle menevä pohjesukka.
  • Performance fit: Sukka ei valu, mene myttyyn tai aiheuta rakkoja. Tämä sukka on tehty vaellusta silmällä pitäen.
  • Kaariholvin tuki vähentää jalan rasitusta ja estää sukkaa valumasta jalassa
  • Verkkokangas päkiän alla joustaa siellä missä jalkakin elää eniten
  • Merinovilla pitää jalat raikkaina ja poistaa kosteutta jalasta. Arkikäytössä sukka on hajuton.

Sukat on valmistettu Vermotissa Yhdysvalloissa. Kaikki sukat käyvät läpi laaduntarkistuksen käsin. Unconditionally Guaranteed for Life – jos nämä eivät ole pitkäkestoisimmat omistamasi sukat, palauta ne ja saat uudet tilalle!

Materiaalit: 43% Nylon 52% Merinovilla 5% Lycra® Spandex

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata (Responsible Wool Standard -sertifioitu villa) ja esikutistettua. Nämä eivät kutistu enää pesussa. Ylijäämämateriaalit Darn Toughin tehtaalla kierrätetään sammutuspeitteiksi ja lentokoneiden istuinpehmusteiksi.

Hoito: Konepese lämpimässä vedessä sukat nurinpäin käännettynä hellällä pesuohjelmalla. Älä valkaise. Rumpukuivaa tai ripusta kuivumaan. Sukkien viralliset hoito-ohjeet löytyvät täältä. Itse pesemme sukat ihan normaalissa urheiluvaatteiden pesuohjelmalla ja pH-neutraalilla pesuaineella (esim. villapesuaine). Arkikäytössä sukat kestävät monia päiviä raikkaana villan ansiosta, mikä säästää pesuvaivaa ja luontoa. Villa myös pitää jalat miellyttävinä vaikka ne hieman hikoaisivat kengässä.

Niin ja se takuu: Jos sukkaan tulee vika tai reikä, löytyy täältä ohjeet takuutuotteen saamiseksi. Takuu ei luonnollisestikaan koske tapauksia, joissa sukka on kärventynyt nuotiolla, sen on syönyt koira tai pesukonekeiju on kadottanut toisen parista taivaan tuuliin. Ja jos sukka on oikeasti elinikänsä elänyt, niin ehkä on reilua vain lähettää se viimeiselle matkalle kierrätysastiaan kunnioittavan muistotilaisuuden saattelemana. Näin sukkien hinta pysyy meille meille muille käyttäjille kohtuullisena myös jatkossa.

Koot:

SUKAN KOKO KENGÄN KOKO
MIEHET / UNISEX MIEHET US NAISET US EU UK
XS 2.5 – 5 4.5 – 7 35 – 37.5 2.5 – 4.5
S 5.5 – 7.5 7.5 – 9.5 38 – 40.5 5 – 7
M 8 – 9.5 10 – 11.5 41 – 42.5 7.5 – 9
L 10 – 12 12 – 14 43 – 45.5 9.5 – 11.5
XL 12.5 – 14.5 46 – 49.5 12 – 14
XXL 15 – 17 50 – 53 15 – 16

 

Paino 58 g (gramma)
Väri

Fatigue

Koko

M, L, XL

1 arvio tuotteelle Darn Tough Tempo Micro Crew Ultra-Lightweight

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: