MSR PocketRocket Deluxe

82,90 

Paino: 83 g

6 varastossa

MSR PocketRocket Deluxe on testivoittaja Backpackinglight.comin laajassa StoveBench -vertailussa. Tässä premium-tason kaasukeittimessä on kaikki tärkeät ominaisuudet: reguloitu syöttö, nuuka polttoaineen kulutus, huippuluokan tuulenkestävyys, piezo-sytytys ja toimivuus kylmässä.

PocketRocket Deluxen erottaa muista huippukeittimistä ainutlaatuinen metallinen piezosytytin, joka kestää pitkään ja sytyttää keittimen jopa kaatosateessa. Osat ovat myös kaasukeittimeksi harvinaisen hyvin kiristettävissä, irrotettavissa ja huollettavissa. Pocketrocket Deluxe on myös parhaita ultrakeveitä kaasukeittimiä kylmässä säässä.

 

MSR PocketRocket Deluxe

Deluxe-ominaisuuksilla varustettu keitin, joka on huippuvalinta vaativimmallekin keittimen etsijälle. Paineregulaattori auttaa keitintä toimimaan kylmemmissäkin olosuhteissa, mahdollistaen nopeammat keittoajat ja tehokkaan polttoaineen käytön. Keitin on varustettu erittäin pitkäkestoisella metallisella piezosytytyksellä, joten sytyttäminen on helppoa. Laakea poltinpää on suojattu tuulelta, ja jakaa lämmön tasaisesti kattilan pohjalle olit sitten keittämässä nopeasti vettä tai hauduttamassa. Vaeltajille PocketRocket Deluxe tarjoaa deluxe-laatua ultrakevyessä luokassa.

  • Luotettavan nopea: Paineregulaattori pitää keittimen paineen tasaisena, mikä takaa nopeat keittoajat sekä hyvän toiminnan kylmässä.
  • Ultrakevyt: Vain 83 g, pieneen tilaan pakkautuva.
  • Säästää polttoainetta: Tarkasti viritetyn toiminnan ansiosta kuluttaa vähän polttoainetta.
  • Sytytys nappia painamalla: Nopea sytytys ainutlaatuisella kestävällä täysmetallipiezolla. Sytytin on keittimen rungon sisällä suojassa.
  • Laaja keitinpää: Tuulelta suojaava reuna ja laakea keitinpää mahdollistavat hitaan hauduttamisen tai nopean kiehautuksen – sinä valitset.

 

Highly Recommended

Paino 83 g (gramma)

1 arvio tuotteelle MSR PocketRocket Deluxe

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 0040818109557 Tuotetunnus (SKU): MSRPOCKETROCKETDLX Osasto: Avainsanat tuotteelle ,