MSR PocketRocket 2

54,95 

Paino: 73 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Kaasukeittimien klassikko, MSR PocketRocket 2 on varmasti yleisimpiä kevyitä kaasukeittimiä, eikä syyttä. Tämä on kulkenut mukana myös omana keittimenämme silloin kun tarvitaan varmatoimisuutta, kevyttä painoa ja tehokasta toimintaa.

PocketRocket 2 on erinomainen valinta yleiseen vaelluskäyttöön kaasukeitintä etsivälle. Se on kevyt, mutta ehkä tärkeimpänä ominaisuutena nousee esiin luotettavuus. Kun otat keittimen ensimmäistä kertaa käteen, huomaat kyllä mitä tarkoitamme: keitin on jämerä ja tukeva jokaisen komponentin osalta.

MSR PocketRocket 2

Kevyt ja laadukas retkikeitin vaeltajalle, joka etsii luotettavaa kumppania pannukahvinsa kaveriksi. PocketRocket 2 tarjoaa koko rahan edestä laadukasta kaasukeittimen suunnittelua ja toteutusta. Jämerä rakenne ja edellisestä versiosta parannellut yksityiskohdat ovat nostaneet taskuraketin todennäköisesti markkinoiden suosituimmaksi kevyeksi kaasukeittimeksi.

  • Helppo käyttää
  • Säädettävä liekki
  • Keittää litran vettä 3.5 minuuttiin
  • Polttimen päällä oleva kolmisakarainen WindClip lisää tuulensuojaa
  • Jämerät kattilantuet
  • 227 g kaasulla n. 16 litraa kiehuvaa vettä

Omat vinkkimme: Keittimen mukana tuleva säilytysrasia on hieman iso, joten monet jättävät sen kotiin. Yllättävän monet käyttävät Sea to Summit Aeros Ultralight -tyynyn mukana tulevaa pakkauspussia tämän keittimen pakkaamiseen, johon se tuntuu kuin tehdyltä.

Retki-lehden Toimituksen valinta numeron 3/2018 kaasukeitintestissä

Paino 73 g (gramma)

2 arviota tuotteelle MSR PocketRocket 2

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  2. Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 040818098851 Tuotetunnus (SKU): MSRPOCKETROCKET2 Osasto: