Nitecore NB10000 Gen 2

67,30 

Paino: 150 g

44 varastossa

Paras varavirtalähde vaeltajalle!

Nitecore NB10000  on varavirtalähde, jossa on tällä hetkellä markkinoiden paras painon ja kapasiteetin suhde. Tarvitsetpa vaelluksella lisävirtaa puhelimeen, otsalamppuun tai kameraan, on Nitecore NB10000 varma valinta. Virtaa riittää 10 000 mAh:n verran, joka on useimmille vaelluksille passeli määrä.

Elektronisten laitteiden käyttö vaelluksella on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus. Tästä voi tietysti olla montaa mieltä, mutta puhelimen karttasovelluksen ja kameran käyttö tuo silti paljon lisäarvoa seikkailuihin. Otsalamppu onkin jo pakollinen varuste useimmissa olosuhteissa. Mukana saattaa myös kulkea urheilukello tai hätälähetin. Laitteet kuitenkin kuluttavat virtaa ja sen loppuminen voi pahimmillaan johtaa vaaratilanteisiin. Varsinkin pidemmillä vaelluksilla varavirtalähde on perusteltu lisävaruste. Nitecore NB10000 on tähän tarkoitukseen erinomainen valinta, ja varsin monen vaeltajan repusta tämä jo löytyykin.

NB10000 on 115 vaeltajan varavirtalähteen vertailussa ykkössijalla! Katso varavirtalähteiden vertailu täältä.

Nitecore NB10000 Gen 2 varavirtalähde

Nimensä mukaisesti 10 000 mAh kapasiteetilla varustettu Nitecore NB10000 on 150 gramman painonsa ja kompaktin kokonsa johdosta erittäin hyvä valinta repun painoa miettivälle retkeilijälle. Hiilikuituvahvistettu rakenne mahdollistaa kevyen painon vaarantamatta kuitenkaan rakenteellista kestävyyttä. Energiatiheys on merkittävä 257 mWh/g.

Nitecore NB10000:ssa on USB-C- ja USB-A-portit. USB-C-portissa on tuki Quick Charging (QC) 3.0 -latausprotokollalle, jonka ansiosta laitteesi lataaminen on mahdollista aiempaa nopeammin. Pienemmille laitteille, kuten älykelloille, virtalähteessä on matalavirtainen latausmahdollisuus. NB10000:n nimelliskapasiteetti on alle 100 Wh, joten sen voi ottaa mukaan lentokoneeseen.

Virtalähteessä on sininen LED-merkkivalo varaustilan näyttämiseksi. IPX5-luokitus mahdollistaa käytön sateisissakin olosuhteissa. Turvallisuus on otettu huomioon ylivirta-, ylilataus-, oikosulku-, ylipurku-, ylijännite- ja lämpötilasuojauksin.

Tämä on se virtapankki, jonka otamme itse mukaan vaellukselle.

Tekniset tiedot

 • Paino 150 g
 • Litiumionikenno
 • Kapasiteetti: 10 000 mAh 3,85 V (38,5 Wh)
 • Input: USB-C 5 V⎓2,4 A / 9 V⎓2 A
 • Output
  • USB-C: 5V⎓3A / 9V⎓2.22A / 12V⎓1.68A
  • USB-A: 5 V⎓3 A / 9 V⎓2 A / 12 V⎓1,5 A
  • Molemmilla porteilla 5 V⎓3 A (MAX)
 • Mitat: 121,9 mm x 59 mm x 10,6 mm
 • IPX5-luokiteltu
 • Mukana: USB-A/USB-C-latauspiuha

Matalavirtamoodin käyttö: jos haluat ladata tällä esim. langattomia kuulokkeita tai kelloa, paina nappia kunnes valkoinen valo syttyy matalavirtamoodin merkiksi.

Huom! Säilytä kaikki virtapankit aina ladattuna. Lataa vähintään kolmen kuukauden välein. Virtapankin syväpurkaus nollaan vaurioittaa litiumionikennoja, ja hankalimmassa tapauksessa huomaat tämän vasta vaelluksella. Älä siis tyhjennä virtapankkia matalaan varaustilaan, ja sitten jätä sitä hyllyyn useaksi kuukaudeksi syväpurkautumaan.

Huom! Virtalähteen resetointi: paina nappia pohjassa 10-15 sekunnin ajan. Joudut kytkemään virtapankin verkkovirtaan, ennen kuin se syöttää jälleen virtaa laitteille. Älä siis tee resetointia maastossa.

Gen 2 erot vanhaan NB10000-malliin: USB-C -ulostulon teho on lisääntynyt 18W -> 20W. USB-porttien takana olevaa tyhjää tilaa on vähennetty, joten portit pysyvät kovallakin käytöllä tukevina, eikä piuhaa työnnetä porttiin “tyhjää vasten”. Portit on merkitty keltaisella, joten ne löytää heti laitetta käteen otettaessa. Lataustasoa merkitsevät valot ovat selkeämmät ja painike parempi.

 

 

 

 

Paino 150 g (gramma)

21 arviota tuotteelle Nitecore NB10000 Gen 2

 1. Juho M. (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin kevyt ja kompakti virtapankki. Nopea lataus ja helppo käyttää.

 2. Aidar (varmistettu kirjoittaja)

 3. Jani I. (varmistettu kirjoittaja)

  Tähän mennessä parhain powerbankki. Pieni ja kevyt mutta silti hyvä kapasiteetti ja laadukkaan oloinen toteutus.

 4. Pertti Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Matalavirtatila toimii loistavasti urheilukellon latauksessa. Kevyt ja toimiva

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 6. Nils (varmistettu kirjoittaja)

  Paras matka-akku mikä tullut vastaan

 7. Minna L. (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikuttaa tehokkaalta, ja kevytkin tuo on. Kestävyyden näkee pidemmällä aikavälillä.

 8. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 9. jaahve (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä virtalähde koon ym puolesta. Jostain syystä vaikuttaa siltä että lataus on hidastunut vaikka on käytetty todella vähän vasta.

 10. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt ja lataa hyvin

 11. Marja (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdin käyttää kerran, sitten unohdin junaan ja löytötavaraan ei kulkeutunut!

 12. Jesse (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukkaan oloinen. Koko paino suhde erittäin hyvä kapasiteettiin nähden. Kokonsa puolesta sujahtaa pienempäänkin taskuun. Seuraavaksi ajattelin hankkia tuon 20 000mAh gen 2:n. Pienempi kulkee mukana ja isompi repussa. 30 000mAh:lla alkaa jo pärjätä pidemmänkin reissun, vieläpä, jos noita on mahdollista ladata matkan varrella 🤠 En voi, kuin suositella🤝

 13. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt ja tehokas

 14. Janne (varmistettu kirjoittaja)

  On mitä luvattiinkin, eli kevyt.

 15. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan pieni ja kevyt. Lataa minun kännykkää 1%/min eli 1h40min tyhjästä täyteen. Toista kierrosta latasi 44% eli melkein 1,5x pysty kännyn 5000 mAh:n akun lataamaan. Erityismaininta täytyy antaa Farlitelle erityisen nopeasta toimituksesta!!!

 16. Katja (varmistettu kirjoittaja)

 17. Heli H. (varmistettu kirjoittaja)

  Näitä akkuja on meillä jo useampi ja ovat osoittautuneen kätevän kokoisiksi ja kevyiksi vaelluksille ja muille matkoille. Lataa nopeasti kännykän täyteen.

 18. Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

 19. Jyri-Ville (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kevyt ja silti jämäkän tuntuinen. Hintansa väärti.!

 20. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 21. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 6952506493685 Tuotetunnus (SKU): NITENB10K Osasto: Avainsana tuotteelle