Nitecore TUBE V2.0

10,90 

Paino: 10 g

Nitecore TUBE V2.0 on minimalistinen valonlähde, jolla miniatyyrisestä koostaan huolimatta pärjää useimmissa tilanteissa.

Retkeiletkö lähinnä valoisina vuodenaikoina? Ehkä valokuvaat retkilläsi ja tarvitset täytevaloa haluamastasi suunnasta? Tarvitsetko avaimenperävaloa, jonka teho riittää tarvittaessa vaikka polkupyörän lampuksi? Nitecore TUBE V2.0 on silloin loistava valinta.

TUBE V2.0 toimii loistavasti sekä retkeilyssä että EDC-lamppuna. Tavallisista avaimenperävaloista sen erottaa USB-ladattavuus (ei hankalia nappiparistoja tai huolta paristojen kulumisesta) sekä kunnollinen valovoima, joka on oikeasti riittävä esimerkiksi vaellukselle ja polkujuoksulenkin just-in-case-lampuksi.

Nitecore TUBE V2.0

Kesä on pohjoisessa valoisa ja lampun tarve on usein hyvin rajallinen. Käyttötilanteet ovat lähinnä apuvalo teltassa yöllä tai hämärässä autiotuvassa operointi. Järeämmän lampun voi näissä olosuhteissa jättää kotiin. Toisaalta valokuvausta harrastavalle kevytretkeilijälle TUBE V2.0 on erinomainen lisävalo. Se on niin kevyt, että useampikaan kappale repussa ei ala painaa hartioita. Lamppua on äärimmäisen yksinkertaista käyttää, sillä kaikki toiminnot ovat yhden ja ainoan napin takana.

TUBE V2.0 ei ole otsalamppu, joten sitä on pidettävä kädessä tai hampaiden välissä käytettäessä. Näppärä retkeilijä virittää kuitenkin joustavasta nyöristä (shock cord) tähän kätevän otsahihnan esimerkiksi näiden ohjeiden avulla. Sen voi kiinnittää myös paperipuristimella lakin lippaan.

Tekniset tiedot

 • Maksimivalovirta 55 lm
 • Valonsäteen maksimikantama 25 m
 • Maksimivalovoima 156 cd
 • Korkean suorituskyvyn LED
 • Uudelleenladattava akku micro-USB-liitännällä
 • Paino 9,6 g
 • Portaaton kirkkaudensäätö
 • IP65-luokitus

 

Nitecore TUBE V2.0 Specifications

Nitecore TUBE V2.0 Colors

Paino 10 g (gramma)
Väri

Black, Transparent, Olive, Jacinth, Orange, Green, Lemon, Azure

4 arviota tuotteelle Nitecore TUBE V2.0

 1. Juha Virkkunen (varmistettu kirjoittaja)

 2. Jani I. (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin näppärä ja tehokas tuon kokoiseksi. Loistava lisä avaimenperässä ja vihdoinkin voi jättää monilta vaelluksilta yli 200 grammaa painavan otsalampun rinkasta tuomasta painoa turhaan. Eihän kesäisin valoa tarvitse kuin siinä tapauksessa jos pimeään autotupaan on hukkunut jotain tai ei näe rinkan pohjalle paljain silmin.

 3. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Yllättävän kirkas. Oma käyttö on lähinnä teltan ja rinkan sisällön valaisu sekä huusissa käynti. Tähän käyttöön valoteho on enemmän kuin riittävä. Tällä hinnalla ihan ehdoton ostos. Pieni miinus micro-USB-liitännästä – jos olisi USB-C, niin saisi kaikki laitteet ladattua samalla kaapelilla. Huom. pakkaus ei sisällä latauskaapelia.

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle