Tyvek-maavaate

18,90 

Paino: 192 g

17 varastossa

DuPontin Tyvek on alunperin kattojen aluskatteeksi suunniteltu veden- ja tuulenpitävä, mutta hengittävä kangas. Se on myös kestävää ja sopiikin siksi erinomaisesti retkeilykäyttöön tarpin tai teltan maavaatteeksi. Maavaate on tarppikäytössä lähes pakollinen lisävaruste ja teltan kanssa myös hyödyllinen jos majoittuminen tapahtuu kivikkoisella pohjalla tai jos aluskasvillisuus on piikikästä. Muuten tyypillinen 20 tai 15 denierin nylon teltan pohjassa kestää normaalia käyttöä ilmankin maavaatetta.

Nämä Tyvekit ovat pehmeämpää Tyvekin Soft-mallia, joka on helpompi pakata ja miellyttävämmän tuntuista kuin perinteinen kova ja paperimainen Tyvek. Maavaatteet olemme omin pikku kätösimme leikanneet olkkarin lattialla yön pimeinä tunteina. Hienonhienoa leikkaustoleranssin vaihtelua siis voi olla, mutta tällä ei ole merkitystä käyttöön.

Maavaate on erottamaton osa tarpin kanssa majoittumista ja teltankin kanssa toisinaan kätevä kun halutaan varmistaa teltan pohjan ehjänä pysyminen. DuPontin Tyvek on siihen erinomainen materiaali ja laajalti käytetty hengittävyyden, vedenpitävyyden, kestävyyden ja keveyden takia. Majoituskäytön lisäksi se on kätevä ja huoleton alusta vaikkapa lounastauon ajaksi.

Farliten tarjoama Tyvek-maavaate on meidän itse leikkaamaa ja paketoimaa Tyvek Soft -aluskatekangasta. Se on reippaan kokoinen (150 cm x 215 cm), mutta Tyvek on materiaalina helppo leikata eikä leikkaussaumoille tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Voit siis vaivatta muokata tästä sopivan kokoisen omiin tarpeisiisi. Ylijäämiä ei kannata heittää pois vaan käyttää ne vaikkapa absidin kynnysmattoina.

Tekniset tiedot:

 • DuPont Tyvek Soft -kangas
 • Koko 150 cm x 215 cm
 • Paino 192 grammaa
 • Neliöpaino 58 g/m2
 • Vesipatsas (EN 20811): 1,5 m

 

Paino 192 g (gramma)

9 arviota tuotteelle Tyvek-maavaate

 1. JUKKA (varmistettu kirjoittaja)

  Ohut, kevyt, taipuisa, hiljainen ja edullinenkin. Helppo taitella repun hihnoihin. 2kpl riittää hyvin 2-3 hengen telttaan, mikäli haluaa alustasuojaa myös absideihin.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 3. Panu Pohjola (varmistettu kirjoittaja)

  Mutkaton lähestyminen maavaatteeseen. Lisäksi erittäin toimiva materiaali. Koko on reilu, saa kompaktimman ja kevyemmän jos leikkelee pienemmäksi, mutta trimmaan “oikeaan” kokoon vasta kun testipäiviä tulee enemmän.

 4. Janne A. (varmistettu kirjoittaja)

 5. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja vahva vaihtoehto teltan alle. Käy myös moneen muuhun hommaan reissussa.

 6. Peggy Savonen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvän tuntuista tavaraa, jollaista on vain rakennustarvikkeina jättimäisinä rullina. Ei älyttömän painavaa. Kestävän oloista, ei rapise. Valkoinen väri auttaa bongaamaa ei toivotut ötökät. Ja tärkeintä pitää vettä. Kokokin on oikein hyvä 3×3 tarpin alle.

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Yksinkertaisen toimiva riittävän jämäkkä maavaate.

 8. Jyri-Ville (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, kestävä. Esimerkiksi absidin maavaatteena erittäin käytännöllinen ja kevyt. Saa helposti lisäneliöitä telttaan, kun absidin “lattia” ei ole mudassa koko ajan.

 9. Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): DUPOTYVESFT Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,