MSR Front Range 4 Person

363,00 

Paino: 740 g

Front Range on ultrakevyt suuri pyramiditarppi MSR:ltä. Erinomainen hinta-laatu-suhde, kevyt paino ja mainio monikäyttöisyys ovat Front Rangen etuja. Iso tila mahdollistaa käytön isommalle porukalle tai perheelle, mutta on myös erinomainen kahdelle hengelle jotka nauttivat suuresta tilavuudesta. Front Range on myös erinomainen tilava tarppi talvella, ja yleisin käyttökohde tälle tarpille onkin vuorikiipeilyssä.

Isosta tilasta huolimatta tarppi on mainion kevyt, mikä tekee siitä houkuttelevan monikäyttöisen. Keveydestä huolimatta kangas on kestävää 20D nylonia, joten Front Range kestää kovemmankin tuulen.

MSR Front Range 4 Person

Kevyt mutta isokokoinen pyramiditarppi, johon mahtuu jopa neljä henkeä. Toimiva jokaisena vuodenaikana. Mainiolla monikäyttöisyydellään MSR Front Range on erinomainen majoite sekä kahden hengen lukaaliksi että kevyeksi tarpiksi usammalle retkeilijälle.

 • Höyhenenkevyt: Front Range majoittaa jopa neljä, mutta painaa minimaalisen vähän. 160 cm korkeus takaa erinomaisen mukavuuden.
 • Nopea pystytys: pystytetään sauvoilla, suksella tai melalla. Kiinnitä kulmat ja pystytä keskisalko, ja olet sateensuojassa.
 • Elegantin yksinkertainen: tuulenkestävä pyramidimuoto, ovi avautuu täysin näkymien ihasteluun
 • Monikäyttöinen: Riittävän kevyt yhden henkilön majoitteeksi, sopii perheelle, talviretkeilyyn, hätämajoitteeksi ryhmälle
 • Kestävä: Jyrkät seinät, joilta lumi ja vesi valuvat nopeasti pois. Xtreme Shield -vedenpitävä pinnoite on pitkäkestoinen.

Minimipaino: 0.74 kg (ilman kiiloja, pakkauspussia ja ekstroja)

Pakattu paino: 0.91 kg

Pohjan pinta-ala: 274 x 274 cm

Korkeus: 162 cm

Pakattu koko: 30 x 13 cm

Materiaali: 20D ripstop nylon 1200mm Xtreme Shield™ polyurethane & silicone

Ovia: 1 kpl

Tarppi pystytetään kahdella remmillä toisiinsa kiinnitetyllä vaellussauvalla. Olemme käyttäneet pystytykseen myös packraft-melaa.

Erityismaininnan ansaitsee tarpin oranssi väri, joka on oman kokemuksemme perusteella todella makea valokuvissa. Tämä johtuu sen voimakkaasta kontrastista sekä vihreään metsään että myös valkoiseen lumeen. Tästä tarpista onkin melko hankala ottaa rumaa valokuvaa – ja samalla leiripaikalleen löytää vedenhakureissulla helposti.

Vinkki: käytä teltan pohjalla Tyvek-maavaatetta ja hyttysaikaan hyttysverkkona Sea to Summit Nano -verkkoja.

Paino 740 g (gramma)
Väri

Orange, Green

1 arvio tuotteelle MSR Front Range 4 Person

 1. Teemu Hartikainen

  Oikein mainio isompi pyramiditarppi! Oranssi väri on kiva, ei tarvitse miettiä hukkaako leirinsä jos lähtee lähimaastoa tutkimaan. Kevein tämän kokoluokan pyramiditarppi, jos DCF ei materiaalina ole vaihtoehto.

  Tähän on lisäksi saatavilla kokonainen sisäverkkoteltta. Solid-mallin sisuksia löytää sopivia tällä hetkellä vain kiinankaupoista, jos pääasiassa talvikäyttöä ajattelee. Siihen tarkoitukseen tämä taipuu toki pelkkänä tarppina ilman sisusta, jos on maavaate mukana.

  Itse ompelin oven toisellekin puolelle alas linelocin, jotta oven kätisyyttä voi vaihtaa. Ompelin tällaiset myös alareunan keskilenkkeihin helpottamaan käyttöä kiilojen naruja kiristäessä. Saman toimivuuden saa toki myös käyttämällä erillisiä narukiristimiä jotka on helppo lisätä mukaan, jos ei halua takuuta menettää. Vetoketju ei ole vedenpitävä, mutta on siksi helpompi käyttää ja se on suojattu erillisellä läpällä.

  Jos telttaa aikoo käyttää tuulisemmissa olosuhteissa, myrskynarut kannattaa asentaa paikalleen jokaiseen mahdolliseen kohtaan. Minulla on tämä teltta ollut vain 15m/s tuulessa, mutta kavereilla paljon kovemmissakin oloissa. Ylätuuletusaukko on vähän epätyypillisesti ovea vastakkaisella sivulla, joten teltta kannattaa pystyttää jompi kumpi sivu tuulta päin ettei ylhäältä tai ovelta suoraan tuule sisään.

  Tämä sisätelttoineen on yleensä yksi suosituksistani myös suht edulliseksi perheteltaksi, koska kesällä nukkumaan mahtuu mukavasti yksi tai kaksi aikuista ja lapsi/pari tai lemmikkejä. Talvikäytössä tämä on mukavimmillaan kahdelle. Tarvittaessa mukaan mahduttaa useammankin tietysti. Itse olen nukkunut tässä kolmistaan talvella myös, käännettiin keskisalkoa hieman vinoon niin toiselle puolelle mahtui kaksi mukavammin.

  Pystyyn menee halutessa erillisellä keskisalolla, yhteen liitetyillä vaellussauvoilla tai hiihtosauvoilla, pisimmillä teleskooppisauvoilla menee yksistäänkin.

  Pystytykseen kannattaa käyttää hieman aivan keveimpiä kiiloja järeämpiä groundhogeja tai vastaavia, sillä isona telttana kiilat ottaa tuulesta vastaan enemmän voimia.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,