X-boil Ultralight spriipoltin (ei tuulisuojaa)

9,50 

Paino: 12 g

9 varastossa

X-Boil UL on pieni spriipoltin, jota voi käyttää omien tuulisuoja- ja jalustaviritelmien kanssa. Polttimessa on täytteenä grafiittihuopaa, joka imee spriin. Sprii imeytyy huopaan, eikä valu maahan vaikka poltin kaatuisi. Erityisen kuivassa maastossa on lisäksi hyvä laittaa keittimen alle muutamaan kertaan taiteltu folionpala, jotta mikään ei syty keittimen alla.

X-boil Ultralight spriipoltin (ei tuulisuojaa)

X-boil UL on pieni spriipoltin, jota voi käyttää monenlaisten jalustojen ja tuulensuojien kanssa. Polttimen halkaisija on 55 mm.

  • Poltin syttyy grafiittimaton kanssa kylmässä huomattavasti paremmin kuin ilman sitä. Voit käyttää X-boilia grafiittimaton ansiosta kylmilläkin keleillä – silloinkin, kun tavallisen spriipolttimen alle pitäisi jo asetella tuikkua. Tämä tekee X-boilista mainion keittimen pieneen talvikäyttöön! Talvella esimerkiksi pieni vanerinpala estää keittimen uppoamisen hankeen.
  • Voit käyttää polttimen sytyttämiseen kipinärautaa. Toinen kikka on kastaa tikku spriihin, sytyttää se, ja viedä palava tikku polttimeen
  • X-boilin poltin toimii mainiosti risukeittimen hätävarana tai Trangian polttimen buusterina talvella. Voit myös polttaa Esbit-kuutioita polttimessa (poista ensin grafiittihuopa)
  • Voit käyttää poltinta grafiittimaton kanssa, jos haluat turvallisuutta, mutta voit myös jättää sen pois.

Paino: 12g, josta 5 g on grafiittihuopaa, jonka voi jättää myös kotiin.

Paino 12 g (gramma)

2 arviota tuotteelle X-boil Ultralight spriipoltin (ei tuulisuojaa)

  1. Harri (varmistettu kirjoittaja)

  2. Timo P. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): XBOILBURNUL Osasto: Avainsanat tuotteelle ,