Badger Balm Foot Balm

9,80 

Paino: 21 g

15 varastossa

Badger Balmin mäyrän kuvasta tulee aina hyvälle tuulelle! Sisältö on kuitenkin tärkeintä, ja Badger Balmin ainesosat elvyttävät tehokkaasti haljenneiden, kostuneiden ja kipeiden jalkojen ihoa. Voide energisoi ja hoitaa koville laitettuja jalkoja. Jalkavoiteen ainesosat sisältävät oliiviöljyä, mehiläisvahaa sekä luonnolisen antimikrobisia eteerisiä öljyjä teepuusta, piparmintusta ja rosmariinista.

Rikas koostumus auttaa parantamaan jopa haljenneen kantapään ihon kesken vaelluksen. Se auttaa myös ehkäisemään jalan ihon vettymistä, josta on suuri hyöty monille polkujuoksukengillä vaeltaville.

Badger Balm on Andrew Skurkan ja monen muun pitkän vaeltajan suosittelema voide jalkojen ihon hoitoon. Kokeile vaikutus itse!

Badger Balm Foot Balm

Hoida ja elvytä pitkän matkan taittaneita jalkoja. Badger Balmin Foot Balm on erityisesti vaeltajille kehitetty jalkavoide, joka eheyttää jalkojen ihoa ja ehkäisee ongelmia.

Voide on luonnollisen antibakteerinen piparminttu- teepuu- ja rosmariiniöljyn ansiosta. Tämän vuoksi voide ehkäisee jalan iholle ja varpaiden väleihin retkiolosuhteissa helposti kehittyviä ongelmia.

  • Puhdasta & luomua: 10 ainesta, luomutuotettu, GMO-vapaa
  • Tehokas: Tiivistetty koostumus pehmittää kuivimmatkin kantapäät ja väsyneimmätkin varpaat
  • Antimikrobinen: Ehkäisee kosteissa oloissa pesiviä iho-ongelmia
  • Hoitava: Hellävarainen, antioksidantteja sisältävä ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävä
  • Kestävästi tuotettu: Ei eläinkokeita, kierrätettävä pakkaus, valmistettu aurinkovoimalla

Sopivan pienikokoinen pakkaus, joka on juuri täydellinen otettavaksi vaellukselle. Jos kuitenkin tarvitset mukaan vielä pienemmän rasian, katso Farlite retkeilijän rasialajitelma.

Käyttöohjeet: Hivele kevyesti sormilla voidetta purkin pinnasta ja levitä suoraan kuiville ja halkeilleille jalkapohjille ja kantapäille. Tehohoitoa varten levitä reilusti, laita sukat ja anna vaikuttaa yön yli – tulet hämmästymään tuloksista!

Omat kommenttimme: Badger Balmia kannattaa käyttää iltaisin, kun olet ottanut vaellussukat pois ja antanut jaloille pienen kuivaavan ilmakylvyn. Laita kuivat nukkumissukat jalkaan. Jos iho tuntuu vettyvän pahasti päivän aikana, voit ehkäistä sitä levittämällä toisen kerroksen aamulla ennen vaellusetapille lähtöä.

Ainesosat: Luomu Extraneitsytoliiviöljy, luomu risiiniöljy, luomu mehiläisvaha, luomu jojobaöljy, luomu rosmariiniöljy, luomu piparminttuöljy, luomu kardemummaöljy, luomu teepuuöljy, luomu eukalyptusöljy ja luomu balsamiöljy

Pakkauskoko: 21 g

Paino 21 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Badger Balm Foot Balm

  1. Mika L. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Kim K. (varmistettu kirjoittaja)

    Ei vielä kokeiltu tosi toimissa, mutta kylmäharjoittelussa vaikutti lupaavalta

Lisää arvio

EAN: 634084025125 Tuotetunnus (SKU): BADGERBALM21G Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,