Granite Gear Crown 3 alumiininen tukiranka

18,90 

Paino: 75 g

Uutta Granite Gearin Crown 3 -rinkalle on mahdollisuus lisätä rinkan kantokykyä alumiinisella tukirangalla. Tukiranka on U:n muotoinen, ja lisää rinkan kantokykyä yli 15 kg painolasteilla. Tämän kanssa rinkka kantaa noin 20 kg painon, ja enempää sinne on hankala mahduttaakaan, etenkin kun Pohjoismaissa vaeltajilla on usein vettä melko vähän kannossa.

 

 

 

Tukiranka Granite Gear Crown 3 -rinkalle. Lisää kantokykyä yli 15 kg painoilla.

Suuri kysymys: onko tämä tarpeen, vai pärjääkö rinkan mukana tulevalla tukilevyllä? Itse olemme käyttäneet rinkan edellistä versiota, jossa alumiinituen mahdollisuutta ei edes ole. Rinkka on silti kantanut varsin mukavasti sen, minkä sinne on saanut pakattua. Eli tuki ei välttämättä ole tarpeen, mutta jotkut saattavat sen haluta hankkia. Näistähän ei ikinä tiedä kuinka kauan näitä on saatavilla, ja itse rinkka on kuitenkin pitkäikäinen. Tukirangan voi aina jättää pois sellaisilta retkiltä joilla ei sitä tarvitse.

Valitse sama koko kuin rinkkasi.

Paino: 75 g

Paino 75 g (gramma)
Koko

Short, Regular, Long

5 arviota tuotteelle Granite Gear Crown 3 alumiininen tukiranka

 1. Teemu Hartikainen

  Kevyt lisä siitä, että lisää viitisen kiloa kantokapasiteettia. Pakko ei ole käyttää, mutta turhan usein ei mielellään tukirankaa rinkasta irroita. Kapasiteetin lisäyksen ohella tämä ehkäisee myös rinkan tynnyröitymistä täyteen pakattuna.

  Tämä on myös erittäin tervetullut tuote tee-se-itse -vaeltajalle. Vastaavan keveitä tukirankoja ei ole aiemmin kaupallisesti ollut helposti saatavilla omiin rinkkaprojekteihin. Kotona vääntely ilman asianmukaisia työkaluja yleensä päättyy vinoon viritelmään.

 2. Minna L. (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäisen testireissun perusteella tukiranka toi rinkkaan kaivattua lisäjämäkkyyttä, joka helpotti kantamista entisestään jo noin 12 kilon kuormalla.

 3. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Tukovoittaa rinkkaa

 4. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Tukevoittaa rinkkaa.

 5. Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: