Pa’lante v2

245,00 

Paino: 510 g

Kakkosversio repusta, joka muutti ultrakevyen vaelluksen.

Alkuperäinen Simple Pack oli välitön klassikko, jota jonotettiin kuukausitolkulla. Kulttimaineeseen noussut reppu edusti periksiantamatonta minimalismia. Se esitteli pohjataskun kaltaisia ominaisuuksia, joista on tullut standardeja useissa ultrakeveissä repuissa.

Pa’lanten v2 on pienen tilavuuden tukirangaton reppu, jossa on lantiovyö, olkahihnataskut ja oma tasku kiiloille. Materiaalina on huippulaadukas 210d uhmwpe gridstop.

Pa’lante v2

Pa’lanten v2-reppu on evoluution läpi käynyt versio alkuperäisestä Simple Packista. Siinä on pohjatasku, ja kaksi integroitua olkahihnataskua, joten saat paljon tavaraa tai ruokaa käsien ulottuville ilman, että reppua tarvitsee riisua. Pa’lante v2 -repun lantiovyön saa piiloon mikäli sitä ei tarvitse, ja repussa on erillinen tasku kiiloille. V2 on Pa’lanten standardi ultrakevyiden kantamusten mukavaan kantamiseen tuhansien kilometrien verran.

Pa’lanten tarina: Pa’lanten tarina alkoi Simple Pack -repusta, jonka taustalla olivat Andrew Bentz ja ultrakevyen vaelluksen legenda John Zahorian. Zahorian tunnetaan nopeusennätystensä ja kymmenientuhansien vaelluskilometriensä lisäksi taiteellisemmasta puolestaan, johon kuuluvat musiikin ja elokuvien teko sekä ajoittain oikukas katoaminen sosiaalisen median valokeilasta. Bentzin ja Zahorianin autotallissa ompelemasta repusta tuli kroonisesti loppuunmyyty klassikko. Pa’lantesta tuli hypen saattelemena kulttimerkki tavalla, jollaista on aiemmin nähty lähinnä katumuodin parissa. Nykyään Bentz jatkaa Pa’lanten toiminnan johtajana.

Väri: Hiekka

  • Kankaat: 210d UHMWPE gridstop, UHWMPE grid mesh, spacer mesh
  • Muut osat: 10mm evazote-solumuovi, 40mm nylon-lantiovyö, lantiovyön klipsi, 15mm nylon-remmi, alumiininen g-koukkukiinnitys, rintaremmin klipsi pillillä, tikapuusolkia, joustavaa narua.
  • Paino: 510 g (pieni) / 530 g (iso)
  • Sisätilavuus: 31 l (pieni) / 37 l (iso)
  • Koko: 41 cm (pieni) / 48 cm (iso)

Olemme ottaneet valikoimiin v2-repun gridstop-kankaasta tehtyä versiota, sillä ompeluteknisistä syistä uskomme sen olevan paras Pa’lanten kangasvaihtoehdoista.

Paino 510 g (gramma)
Koko

Small 16 inch, Large 19 inch

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pa’lante v2”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,