Nitecore UT27 Pro (800 lm)

78,90 

Paino: 74 g

3 varastossa

Uutta keväälle 2024: UT27 on nyt päivittynyt 800 lumenin pro-versioon, jossa mukana tulee kaksi akkua!

Nitecore UT27 tarjoaa rutkasti valotehoa kevyessä paketissa! Erityisesti polkujuoksuun suunnitellussa UT27:ssa on sekä pitkälle kantava spotti- että leveä valokeila. Polkujuoksun lisäksi tämä on tietysti omiaan pimenevissä syysilloissa erämaassa viihtyvälle kevytretkeilijälle, sillä koko komeus litiumioniakkuineen ja otsahihnoineen painaa vain 74 grammaa.

UT27 voidaan ladata varavirtapankilla myös silloin kun lamppu on käytössä. Varavirtapankin kantajalle ei siis koita pimeys vaikka lampun akku alkaisikin kyykähtää. Lisäksi UT27:n litiumioniakun voi korvata kolmella AAA-paristolla, mikä tuo vikasietoisuutta tärkeän valonlähteen toimintaan. Uudessa Pro-versiossa tulee mukana kaksi akkua, joten nopea vaihto on helppoa!

Nitecore UT27 Pro (800 lm)

Kesän kääntyessä syksyyn alkaa valon tarve kasvaa pohjoisilla leveyspiireilläkin. Nitecore UT27 valaisee pimentyvässä pohjolassa painamatta kuitenkaan hartioita päivällä reppuun pakattuna. Lamppu on suunniteltu polkujuoksun lähtökohdista, mikä on itseasiassa hyvä ja riittävän vaativa ponnistusalusta vaeltamista ajatellen.

Varustettu TrueVision+ -valokeilalla, joka auttaa näkemään kirkkaimman kohteen ympäristöä. Spottikeilassa on lämmin valkoinen, joka sopii sateisiin olosuhteisiin. Laajassa valokeilassa on viileä valkoinen väri. Pääasiallisten valovalintojen lisäksi UT27:ssa on punaisen valon lähde, jolloin hämäränäköä ei menetä valon käytön seurauksena.

Käyttöliittymä on yksinkertainen ja koostuu kahdesta napista: toisella säädetään spottilamppua ja toisella laajan valokeilan lamppua.

Virtalähteenä Nitecore UT27:ssa toimii USB-C-liittimellä ladattava litiumioniakku (2 x sisältyy hintaan), jota voi ladata lampun ollessa päällä. Akun voi myös korvata kolmella AAA-paristolla. Akkukotelo on kekseliäästi pimeässä loistava, joten akun vaihto paristoihin on näppärää pimeässä. Lampun mukana tulee varjostimena toimiva pakkauspussi, jolla lampusta saa hajavaloa tuottavan yleisvalaisimen telttaan.

Tekniset tiedot

 • Paino 74 grammaa (lamppu, akku ja otsahihna)
 • Maksimivalovirta 800 lm
 • Valonsäteen maksimikantama 160 m
 • Maksimikäyttöaika 11 h
 • 2 x CREE XP-G3 S3 LEDiä
 • HLB1300 ladattava litiumioniakku x2, 3 × AAA-paristo
 • Kolme värivalintaa valolle: valkoinen, lämmin valkoinen, punainen
 • IP66-luokitus
 • USB-C-liitäntä

       

Paino 74 g (gramma)

4 arviota tuotteelle Nitecore UT27 Pro (800 lm)

 1. Mika (varmistettu kirjoittaja)

  Punavalo ristittiin Mordorin silmäksi ja käyttö kiellettiin sissiteltassa, mikäli joku sattui nukkumaan. Niin on kiivas hehku siinäkin.

 2. Niklas (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, sopivan kirkas. Muovisuudesta huolimatta laadukkaan oloinen. Panta ei kiristä. Erityisen kiva ominaisuus on lämmin valokeila.

  Mutta äärimmäisen epäintuitiivinen käyttää (toki en ole tavannut vielä otsalamppua, joka ei olisi).

 3. Kim K. (varmistettu kirjoittaja)

 4. Tero T. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): NITEUT27PRO800 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,