Pa’lante Desert Pack

245,00 

Paino: 569 g

Pa’lante Desert Pack on suunniteltu pidemmille ja painavammille taakoille kuin Pa’lanten minimalistisemmat reput. Nimestään huolimatta Desert Pack soveltuu Pa’lanten repuista ehkä parhaiten myös pohjoismaisiin retkiin, sillä tilaa on enemmän kolmen vuodenajan varusteille. Erinomainen vaihtoehto myös esimerkiksi PCT:lle ja AT:lle.

Kuten muutkin Pa’lanten reput, on myös Desert Pack ultrakevyt ja tilavuudeltaan kompakti.

Pa’lante Desert Pack

Ultrakevyt reppu amerikkalaiselta Pa’lantelta. Säädettävät sivutaskut ovat muihin Pa’lanten malleihin verrattuna tilavammat, ja niihin mahtuu kaksi vesipulloa. Repussa on lantiovyö, jonka saa piiloon mikäli sitä ei tarvitse. Olkaremmien taskut, pohjatasku ja erillinen tasku kiiloille lisäävät säilytysmahdollisuuksia.

Pa’lanten tarina: Pa’lanten tarina alkoi Simple Pack -repusta, jonka taustalla olivat Andrew Bentz ja ultrakevyen vaelluksen legenda John Zahorian. Zahorian tunnetaan nopeusennätystensä ja kymmenientuhansien vaelluskilometriensä lisäksi taiteellisemmasta puolestaan, johon kuuluvat musiikin ja elokuvien teko sekä ajoittain oikukas katoaminen sosiaalisen median valokeilasta. Bentzin ja Zahorianin autotallissa ompelemasta repusta tuli kroonisesti loppuunmyyty klassikko. Pa’lantesta tuli hypen saattelemena kulttimerkki tavalla, jollaista on aiemmin nähty lähinnä katumuodin parissa. Nykyään Bentz jatkaa Pa’lanten toiminnan johtajana.

  • Kankaat: 210d UHMWPE gridstop, UHWMPE grid mesh, spacer mesh
  • Muut osat: 10mm evazote-solumuovi, 40mm nylon-lantiovyö, lantiovyön klipsi, 15mm nylon-remmi, alumiininen g-koukkukiinnitys, rintaremmin klipsi pillillä, tikapuusolkia, joustavaa narua.
  • Paino: 569 g
  • Sisätilavuus: 37 l (pieni) / 43 l (iso)
  • Koko: 43 cm (pieni) / 48 cm (iso)

Olemme ottaneet valikoimiin Desert Pack -repun gridstop-kankaasta tehtyä versiota, sillä ompeluteknisistä syistä uskomme sen olevan paras Pa’lanten kangasvaihtoehdoista.

Paino 569 g (gramma)
Koko

Small 17 inch, Large 19 inch

Väri

Eggplant, Pine

2 arviota tuotteelle Pa’lante Desert Pack

  1. Juuso (varmistettu kirjoittaja)

  2. Hannu Kvist (varmistettu kirjoittaja)

    Ei vielä käytössä mutta valmiina.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: