Pa’lante Ultralight

245,00 

Paino: 385 g

Ultralight on Pa’lanten pienin reppu superkevyisiin retkiin.

Siinä on mukana useimmat samat ominaisuudet kuin muissakin Pa’lanten repuissa, mutta pienemmässä ja kevyemmässä muodossa. Pieni tilavuus, ei tukirankaa, eikä lantiovyötä – Pa’lante Ultralight on minimalistinen ja karsittu vaihtoehto kokeneelle vaeltajalle nopeaan liikkumiseen. Reppu käyttää yhdistelmää  viimeisimmistä materiaaleista, päästen hyvään yhdistelmään ultrakevyttä painoa ja kestävyyttä.

Pa’lante Ultralight

Pa’lante Ultralight on SUL-henkinen reppu kaikista minimalistisimmille retkille. Olematon paino mutta käyttökelpoiset ominaisuudet tekevät siitä mainion vaihtoehdon rajoja rikkovalle minimalistille.

Pa’lanten tarina: Pa’lanten tarina alkoi Simple Pack -repusta, jonka taustalla olivat Andrew Bentz ja ultrakevyen vaelluksen legenda John Zahorian. Zahorian tunnetaan nopeusennätystensä ja kymmenientuhansien vaelluskilometriensä lisäksi taiteellisemmasta puolestaan, johon kuuluvat musiikin ja elokuvien teko sekä ajoittain oikukas katoaminen sosiaalisen median valokeilasta. Bentzin ja Zahorianin autotallissa ompelemasta repusta tuli kroonisesti loppuunmyyty klassikko. Pa’lantesta tuli hypen saattelemena kulttimerkki tavalla, jollaista on aiemmin nähty lähinnä katumuodin parissa. Nykyään Bentz jatkaa Pa’lanten toiminnan johtajana.

  • Kankaat: 100d robic nylon tai 210d uhmwpe gridstop. 70d PU-pinnoitettu nylon ripstop, uhmwpe grid mesh, spacer mesh
  • Muut osat: 10mm evazote-solumuovi, 15mm nylon-remmi, alumiininen g-koukkukiinnitys, rintaremmin klipsi pillillä, liuku- ja tikapuusolkia, joustavaa narua.
  • Paino: 385 g (Robic) / 417 g (Gridstop)
  • Väri: Musta (Robic) / Hiekka (Gridstop)
  • Sisätilavuus: 26 l
  • Koko: 45,5 cm (18″)
Paino 385 g (gramma)
Material

100d robic nylon (black), 210d uhmwpe gridstop (sand)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pa’lante Ultralight”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: