Opinel N°05 Stainless

9,95 

Paino: 15 g

4 varastossa

Petankki, punaviinipullo ja Opinel. Kaksi ensimmäistä soveltuvat hieman huonosti ultrakevyeen retkeilyyn, viimeinen sitäkin paremmin. Opinel No 5 on ultrakevyt pikkuveitsi, avaimenperäveitsen kokoinen. Soveltuu ruokapakettien avaamiseen, juuston leikkaamiseen, margariinin levittämiseen ja korjauksiin.

Numero viisi on avaimenperän kokoinen veitsi pikkutarpeeseen. Tällä ei tulia enää oikein tehdä, mutta juuston leikkaus sujuu iloisesti.

Ranskalainen Opinel on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1890.

Opinel N°05 Stainless

Opinel on kääntöveitsien klassikko, ja toimiva kevyenä veitsenä mikäli tulien teon tarve on vähäinen. Se ilostuttaa myös arkisessa käytössä piknikillä, sienimetsällä tai lähiretkillä. Opinelin veitsi on miellyttävän esteettinen, ja sitä hypistelee mielellään käsissään.

Veitsessä on 6 cm terä, joka lukittuu kiertämällä paikalleen.

Paino: 15 grammaa

Stainless-version terä on valmistettu ruostumattomasta Inox-teräksestä. Se on helppohoitoinen kosteissa olosuhteissa.

Carbone-version terä on XC90-hiiliterästä. Hiiliteräs pysyy terävänä ja se on helppo teroittaa uudestaan. Hiiliteräs voi ruostua, joten terä on käytön jälkeen kuivattava, ja sen voi kotona öljytä suolattomalla ruokaöljyllä.

Paino 15 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Opinel N°05 Stainless

  1. Muri Salin (varmistettu kirjoittaja)

    Tein uuden lyhyemmän leveemmän kahvan tähän opinel no: 5 myös terän muotoilin omiin tarkoituksiin sopivaksi , Sandvikin 12c27 terä kestää veistää kuivaa Boxwoodia poikkisyyhyyn hyvin , siis aivan unelma veitsi .

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): OPINEL5SS Osasto: