Opinel Retkisaha 18

49,80 

Paino: 190 g

2 varastossa

Joskus saha on hyvä olla mukana. Kevyt retkisaha on mainio väline esimerkiksi vaelluksille, joissa nuotio on tärkein mukana oleva keitin. Myös risukeittimen kanssa retkeilevälle saha on hyödyllinen väline, ja usein tervaskannostakin saa sahalla kirvestä helpommin keittopuut. Metsä-Lappiin suuntautuvalla hiihtovaelluksella saha on ehdottomasti painonsa arvoinen.

Opinelin Retkisaha 18 on tehokas työkalu, jonka 18 cm teräpituus riittää myös pöllien sahaamiseen autiotuvalla, jossa liiterin kaarisaha on kadonnut lumeen.

Opinelin retkisahat ovat kevyimpiä käytännöllisiä retkisahoja, kiitos niiden kevyen pyökkikahvan. Sahan terä on myös yllättävän hyvä, ja kestää erinomaisesti vertailun japanilaisiin ja kotimaisiin verrokkeihin. Painoltaan tämä kevyt saha peittoaa verrokit.

Opinel Retkisaha 18

Tulistelijalle retkisaha on mainio työkalu, ja sen avulla saat aikaan tulet jotka paitsi keittävät, myös lämmittävät. Oli suuntanasi Metsä-Lappi tai Koillismaan korpi, on retkisaha sitä suuremmassa arvossa, mitä kylmemmäksi syksyn illat käyvät.

Opinelin Retkisaha 18 on kunnollisen kokoinen ja -laatuinen saha, jolla nuotion teko ei mene nyhräämiseksi vaikka käsiteltävänä olisikin isompi tervaskanto tai maapuu. Se pelastaa myös autiotuvan hukkuneelta sahalta. Opinel Retkisaha 18 veitsenterävillä hampaillaan on mainio kumppani myös risukeittimen käyttäjälle.

Sahan terä hiiliterästä korroosionestopinnoiteella. Laatuteräs varmistaa hampaiden pitkäikäisen terävyyden. Terä kannattaa kuivata ennen säilytystä.

Rehellisesti sanottuna Opinelin saha on pyökkikahvallaan myös varsin esteettinen ja erähenkinen saha, joten siihen tarttuu aivan erilaisella innolla kuin muovikahvaiseen oksasahaan.

  • 18cm pitkä terä
  • Hiiliterästä korroosionestopinnoitteella
  • Kaksi riviä partaveitsenteräviä hampaita
  • Turvallinen terän lukitus
  • Kestävä pyökkikahva
  • Suunniteltu Ranskassa, valmistettu Etelä-Koreassa
Mitat käytössä:

40L x 8W x 3H cm | Terä 18 cm | Kahva 22 cm | Terän paksuus 0.10 cm

Pakattuna:
23L x 5.5W x 3H cm
Paino 190 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opinel Retkisaha 18”

EAN: 3123840011986 Tuotetunnus (SKU): OPINELSAW18 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,