Opinel Taskusaha 12

42,90 

Paino: 110 g

2 varastossa

Opinel Taskusaha 12 on markkinoiden kevein käännettävä retkisaha. Hyvin kevyenä se on oikea ratkaisu niille, jotka ovat kahden vaiheilla sahan mukaan ottamisen suhteen. Tämän kanssa ei tarvitse enää miettiä, sillä Opinel Taskusaha 12 on jopa kevyempi kuin useimmat täyspituiset puukot.

Opinel Taskusaha 12 on pikkunäppärä ratkaisu oksien katkaisemiseksi nuotioon, ja ylittämätön kumppani kevyen risukeittimen kanssa retkeilevälle. Nimensä mukaisesti se on kulkee kätevästi taskussa, jolloin sahaa ei joudu etsiskelemään repun pohjalta.

Opinel Taskusaha 12

Opinelin ultrakevyt saha oksien sahaamiseen nuotioon ja risukeittimeen. Tällä saat kätevästi aikaan pienet kynsitulet tai tukollisen sopivanmittaista täytettä risukeittimeen. Hyvin kevyenä se toimii myös mainiona hätävarana silloin, kun olet kahden vaiheilla tarvitaanko sahaa mukaan.

Terän pituudesta ei ole tehty liian lyhyttä, vaan se on varsin toimiva kompromissi keveyden ja käyttökelpoisuuden välillä. Terämateriaali on laadukasta Sandvikin 12C27 -terästä, jonka purevuus ei kalpene japanilaisille verrokeille. Sahan kahva on pyökkiä kahva, ja sen muotoilu toimii todella hyvin isoonkin käteen.

Opinel Taskusaha 12 on täydellinen kumppani keittotulien tekemiseen eräolosuhteissa. Myös bushcraft-harrastajat tykkäävät tästä sahasta, sillä sen avulla on näppärä tehdä puun karkea muotoilu esimerkiksi lusikkaa kaiverrettaessa tai nopeita lovia keitto-orsiin tai muihin rakennelmiin.

Haastavassa paikassa tällä saa ajan kanssa myös ohuen maapuun rungon katki, jolloin pääset käsiksi kuivaan ydinpuuhun. Opinel Taskusaha 12 ja puukko onkin hyvä yhdistelmä lisäämään mahdollisuuksiasi selviytyä haastavissakin olosuhteissa ilman täysikokoisen sahan ja kirveen suurta painolisää.

Opinel Taskusaha 12 saattaa olla myös pelastus silloin, kun autiotuvalla on vain täysimittaista puuta, ja saha on kadonnut liiteristä. Tämän avulla saat ainakin muutaman pesällisen kamiinaan.

Terän pituus: 12 cm

INCL: Petrolatum, Beeswax, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Phenoxyethanol <1%, Ethylhexyglycerine

Paino 110 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opinel Taskusaha 12”

EAN: 3123841651266 Tuotetunnus (SKU): OPINELSAHA12 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,