Opinel N°07 Carbone

14,70 

Paino: 36 g

2 varastossa

Ahh, mikäpä sen parempaa kuin leikata pala camembert-juustoa retkipatongin väliin Opinelin veitsellä! Välillä tätä järempää puukkoa ei tarvita. Opinel No 7 on ehkä se yleisin valinta ultrakevyeksi veitseksi. Soveltuu ruokapakettien avaamiseen, juuston leikkaamiseen, margariinin levittämiseen ja korjauksiin. Tällä saa myös tulet aikaiseksi, joskaan mestarin kiehisiin ei päästä. Lapissa on useimmiten kuitenkin tuohta saatavilla runsain määrin, jos pakollinen tulenteon tarve yllättää.

Numero seitsemän on ehkä paras Opinelin koko retkiveitseksi, sillä sen kahva täyttää hyvin kämmenen, mutta paino on vielä kevyt. Seiskassa on kierrettävä terälukitus, joka lisää käytön turvallisuutta.

Ranskalainen Opinel on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1890.

Opinel N°07 Carbone

Opinel on kääntöveitsien klassikko, ja toimiva kevyenä veitsenä mikäli tulien teon tarve on vähäinen. Se ilostuttaa myös arkisessa käytössä piknikillä, sienimetsällä tai lähiretkillä. Opinelin veitsi on miellyttävän esteettinen, ja sitä hypistelee mielellään käsissään.

Veitsessä on 8 cm terä, joka lukittuu kiertämällä paikalleen. Pyökistä tehty kahva on fantastisen kaunis ja mukava kädessä.

Paino: 36 grammaa

Stainless-version terä on valmistettu ruostumattomasta Inox-teräksestä. Se on helppohoitoinen kosteissa olosuhteissa.

Carbone-version terä on XC90-hiiliterästä. Hiiliteräs pysyy terävänä ja se on helppo teroittaa uudestaan. Hiiliteräs voi ruostua, joten terä on käytön jälkeen kuivattava, ja sen voi kotona öljytä suolattomalla ruokaöljyllä.

Paino 36 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opinel N°07 Carbone”

Tuotetunnus (SKU): OPINEL7C Osasto: