Opinel N°06 Carbone

11,70 

Paino: 28 g

2 varastossa

Petankki, punaviinipullo ja Opinel. Kaksi ensimmäistä soveltuvat hieman huonosti ultrakevyeen retkeilyyn, viimeinen sitäkin paremmin. Opinel No 6 on ultrakevyt pikkuveitsi. Soveltuu ruokapakettien avaamiseen, juuston leikkaamiseen, margariinin levittämiseen ja korjauksiin. Taitava sa tällä myös tulet aikaiseksi, joskaan mestarin kiehisiin ei päästä. Lapissa on useimmiten kuitenkin tuohta saatavilla runsain määrin, jos pakollinen tulenteon tarve yllättää.

Numero kuusi on pienin Opinelin veitsi, jossa on turvallisuutta lisäävä kierrettävä terälukitus. Useimmat valitsevat numeron seitsemän, mutta joillekin tämä pienempi koko on riittävä.

Ranskalainen Opinel on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1890.

Opinel N°06 Carbone

Opinel on kääntöveitsien klassikko, ja toimiva kevyenä veitsenä mikäli tulien teon tarve on vähäinen. Se ilostuttaa myös arkisessa käytössä piknikillä, sienimetsällä tai lähiretkillä. Opinelin veitsi on miellyttävän esteettinen, ja sitä hypistelee mielellään käsissään.

Veitsessä on 7 cm terä, joka lukittuu kiertämällä paikalleen. Pyökistä tehty kahva on fantastisen kaunis ja mukava kädessä.

Paino: 28 grammaa

Stainless-version terä on valmistettu ruostumattomasta Inox-teräksestä. Se on helppohoitoinen kosteissa olosuhteissa.

Carbone-version terä on XC90-hiiliterästä. Hiiliteräs pysyy terävänä ja se on helppo teroittaa uudestaan. Hiiliteräs voi ruostua, joten terä on käytön jälkeen kuivattava, ja sen voi kotona öljytä suolattomalla ruokaöljyllä.

Paino 28 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Opinel N°06 Carbone

  1. Aapo Tolppi (varmistettu kirjoittaja)

  2. Juha Haapamäki (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Opinel6C Osasto: